Coffee table book til designelskeren

Bag det pastelfarvede lærredsbind med det fine guldpræg gemmer sig den perfekte julegave til interiørentusiasten.

Det er ingen hemmelighed, at vi på Bolig Magasinet har en kærlighed for nye designere, der udmærker sig, og forstår at skille sig ud fra mængden på det efterhånden hårdt konkurrerende marked. Derfor kan vi heller ikke være andet end begejstrede for bogen ”Danish Art Prints - Art Versus Design”, som hylder en række af Danmarks dygtigste nutidige kunstnere, illustratorer og designere.

Bogen, der er udformet som en lækker ’coffee table book’, indeholder portrætter og interviews. Gennemgående for bogen er det, at alle de medvirkende kunstnere har valgt at lade sine værker reproducere til art prints. Bogens fokus ligger nemlig på, hvorvidt art prints skal opfattes som kunst, design eller noget helt tredje.

Kompetente eksperter på området giver sit besyv på sagen, herunder vores egen redaktionschef Anja Hellberg, som har skrevet forordene til bogen.

Er du ligesom os vild med design, kunst og dekorative coffee table books, har du måske lige fået endnu et ønske til julens ønskeseddel?'

Danish Art Prints - Art Versus Design' er trykt i Danmark, er på 200 sider og skrevet på engelsk. Bogen måler 28 x 26,5 cm og er indbundet i det fineste pastelfarvede lærredsbind med guldpræg.
Bogen ligger til en pris på 349 kr., og kommer til salg på Bolig Magasinets egen shop, som åbner midt november.