Maling fra dette lille danske brand har en særligt attraktiv evne

Slut med at skulle købe en masse forskellige kvaliteter og typer for at nå i mål. Hos dette brand skal du kun forholde dig til farven.

Spande med maling
Color Stories

Én spand til væggene, en anden til loftet, en tredje til træværket og en fjerde til metal.

Det kræver som regel flere forskellige spande, når hjemmet skal males - og det kan derfor hurtigt blive et dyrt og omfattende projekt, når den rigtige maling skal findes og købes.

Men Color Stories har udviklet en maling, der kan gør processen langt mere overskuelig: Én spand til alle overflader.

Det lyder næsten for godt til at være sandt - men den er god nok! Color Stories' maling har den særlige evne, at du kan bruge malingen fra den samme spand til alle de forskellige overflader. Genialt!

Blåt loft
© Color Stories
Lyserød trappe
© Color Stories

En af personerne bag Color Stories er Sussie Frank, der har et særligt øje for brug af farver og blandt andet bor med en af vores mest likede trapper på Instagram:

– Idéen til at lave en maling, der kan bruges på alle flader, opstod, da en maler med mange års erfaring gjorde os opmærksomme på, at denne type maling manglede på markedet, fortæller Sussie til Boligmagasinet.dk og uddyber:

– Herefter startede en lang proces for at finde ud af, hvordan vi kunne skabe en sådan maling af den bedste kvalitet med samme farveægthed uanset overflade - og der har været både forskellige samarbejdspartnere og laboranter indover.

Lyserød dør
© Color Stories
Blå vægge
© Color Stories

Mindre spild, flere muligheder

Lofter, trapper, træværk og vægge. Der er ingen grænser for, hvad der bliver malet i de danske hjem.

Og derfor er det særligt genialt, at du kan nøjes med at købe en spand - vel at mærke, hvis alle overfladerne skal have samme farve.

Det giver samtidig mindre spild, fordi du slipper for at have flere forskellige spande med malingrester stående - og de rester, der er, kan du nemmere bruge til andre mindre projekter, som fx en billedramme eller en skammel, uden at du skal tage højde for overfladen.

Spande med maling
© Color Stories

Color Stories har eksisteret siden 2021. Sortimentet udvides løbende med nye farver, men består i skrivende stund af 30 forskellige farver, som alle er miljøcertificeret med EU-Blomsten.

Se udvalget af farver på Color-stories.dk.

TIP Husk at metal og træ skal være grundmalet, inden du maler det med den ønskede farve.