Cool måder at bruge vinduer i indretningen

De moderne hjem er med tiden blevet præget af det industrielle og kantede udtryk. Akkurat den stil viser sig ved brugen af de flotte og rustikke fabriksvinduer.

Fabriksvindue

Forståeligt nok, drømmer mange om, at bruge vinduer som en del af deres indretning i hjemmet. Store, flotte og rustikke fabriksvinduer kan nemlig gøre rummet til noget helt specielt og samtidig snyder rummet sig hurtigt større.

De gamle, antikke fabriksvinduer kan bruges som rumdelere, skillevægge, pynt eller blot som det de nu er; vinduer. Vinduernes opgave er, at skabe et industrielt og råt udtryk i det moderne hjem.

Større rum

Vinduer i indretningen giver den dejlige effekt af, at rummet bliver større. Vinduer er derfor ideelt at tage til sig i sin indretning, hvis du vil skabe mere luft og lys til rummene.

Badeværelset

Brug et vindue som en dør til badet, og du vil få et flot, elegant og industrielt udtryk. Dette er en anderledes, men utrolig flot måde at udtrykke sin stil på badeværelset.

Størrelsen på vinduet

Du kan selv vurdere, hvor et vindue ville passe bedst i dit rum. Er der en lille væg i køkkenalrummet, hvor det ville tage sig godt ud, eller skal det fylde mere, og indtage en hel væg?