Danmarks mest kendte vase

Den hvide vase med de smukke riller har nærmest fået status af nationalikon. Lige nu kan du få den til særpris gennem Bolig Magasinet.

Hvidt kan listes ind alle steder, og når der så samtidig er tale om et så klassisk design som Lyngby-vasen, giver vi den gerne en velkomst i vores hjem. Vasen kan nemlig sættes i alle mulige kontekster og indtage et hav af forskellige funktioner i boligen. Her er blot nogle af redaktionens bud på, hvordan du kan DIN vase:

  • Gør en dyd ud af det nødvendige, og brug det smukke design til dine blyanter på skrivebordet

  • Få styr på pensler og eyelinere på badeværelset ved at sætte dem i vasen på en lille hylde over vasken.

  • Især den lille vase er smuk blot med en enkelt blomst eller to i.

  • Stil endelig ikke vasen op i skabet, bare fordi du ikke lige har adgang til en have med en million farverige blomster. Vasen kan nemlig sagtens stå og pynte i et stilleben uden blomster. Saml vasen i et stilleben med andet hvidt keramik, evt. med forskellige overflader og teksturer.

Vores læsere elsker også den historiske vase, som står i mange danske hjem - også dem, vi viser i Bolig Magasinet. Nedenfor er et udpluk af de boligreportager, hvor du (måske) har set Lyngby-vasen.

Lige nu kan du få en Lyngby-vase, højde 12 cm, til særpris via Bolig Magasinet. Bestil fem numre af Bolig Magasinet, og få vasen med for kun 159 kr. + 49 kr. i porto og ekspedition. Du sparer hele 485,75 kr.!