Nu starter ny sæson af 'Danmarks Næste Klassiker' og du kan godt glæde dig til denne ændring

Fjerde sæson af det populære program ruller snart over skærmen og hold nu op, hvor vi glæder os! I år bliver nemlig ekstra særligt!

Danmarks næste klassiker 2023
© Nicolai Skov / DR

Premieren på 4. sæson af 'Danmarks næste klassiker' er lige rundt om hjørnet!

Tirsdag d. 14. februar sendes første afsnit af den nye sæson på DR1. Og der er noget helt særligt at glæde sig til i år!

Og som altid skal 5 håbefulde designere kaste sig ud i at skabe seks forskellige møbler helt fra bunden i jagten på at lave Danmarks næste klassiker.

I denne sæson har dommerne, Kasper Salto og Louise Campbell, valgt at sætte 'funktionalitet' i højsædet.

Og herunder følger en helt særlig udfordring i designkategorien 'opbevaring'.

Den passer perfekt ind i tidsånden, og du kan godt glæde dig til at se de 5 designeres bud på: tjekket og æstetisk affaldssortering.

Flere virksomheder og kreative sjæle har allerede forsøgt at finde løsninger påflot, pladsbesparende affaldssorteringen, men måske 'Danmarks næste klassiker' gemmer på netop dén løsning, vi alle har gået og sukket efter?

Derudover skal deltagerne også lave designs indenfor kategorierne bord, lampe, børnemøbel og stol - og så er der som altid kategorien med det store spørgsmålstegn, der gemmer på en helt særlig rørende overraskelse - men det løfter vi ikke sløret for her.

Mød de 5 deltagere i Danmarks Næste Klassiker 2023 her.