De bedste boligprofiler på Instagram har 9 ting tilfælles i deres indretning

Ingen profiler er ens, men der er alligevel nogle elementer, som går igen blandt nogle af Danmarks bedste bolig-Instagrammere

1 Det runde spisebord

Runde former er i det hele taget yderst populært på interiørprofilerne, men især det runde spisebord går igen. Det er også et smukt møbel, der giver fylde på en let måde. Samtidig sikrer det en bedre samtaledynamik rundt om bordet, da alle kan se og tale med enhver gæst.

© @thusthefuss
© @still_sunday
© @idestrup

2 Væg-til-væg-reolen

Væg til væg-reolen er et møbel, der virkelig bliver eksperimenteret med lige nu. Reoltypen ses i alverdens forskellige gør-det-selv-variationer, som i større eller mindre grad er udfyldt af alverdens bøger, nips og lamper.

Reolen bliver brugt til at fuldende en væg og bruges samtidig til opbevaring på en smuk måde - og så gør den sig ekstraordinært godt på Instagram, hvor den efterhånden ses pryde væggen på adskillige opslag.

Mangler du lidt inspiration til, hvordan reolen skal udarte sig? Så tag et kig på disse smukke udgaver.

© @londogmussehuset
© @thusthefuss
© @cathdelichtenberg

3 Det lyserøde badeværelse

De lyserøde badeværelser er de seneste par år poppet op flere og flere steder. Faktisk er farven lyserød i det hele taget blevet mere populær gennem årene, og flere tør integrere lyserøde elementer i indretningen.

Også væggene får gerne en tur med den lyserøde maling, og her er badeværelset ingen undtagelse. Hvad enten det er væggen eller fliserne, der er valgt i en lyserøde nuance, giver det en wauw-effekt til rummet samtidig med, at det skaber ro og et mildt udtryk. Og så er det virkelig en genistreg til en masse likes.

© @ditteblog
© londogmussehuset
© @idestrup

4 Den store grønne plante

Planter er i den grad et indretningselement, der går igen. Også på instagram ses planterne overalt. De må gerne være store og have fylde og på den måde blive et dominerende element i indretningen.

De mest udbredte grønne planter er uden tvivl strelitzia og violinfignen, som begge kan vokse sig store og smukke.

© @kodeordeter
© @londogmussehuset
© @thusthefuss

5 7'er-stolen

7'er stolen har siden sin oprindelse i 1955 været et hit, og det er den tydeligvis stadig. I hvert fald hvis vi scroller Instagram igennem - her er den ikoniske og virkelig smukke stol at finde i forskellige farver og materialer og pynter i forskellige rum i hjemmet.

© @still_sunday
© @thusthefuss
© @ditteblog

6 Billedvæggen

En hel væg udsmykket med fine plakater, kunstværker og billeder ses overalt på instagram - også på de populæreste profiler.

Søger du på #billedvæg, er der ikke mindre end 31.000 hits. Her ses de i alverdens afskygninger - både de store og de små, de farverige og de afdæmpede, de personlige og de kunstneriske. Og en ting er helt sikkert - de er ufattelig smukke på en ellers bar væg.

© londogmussehuset
© @merimeri.dk
© @kodeordeter

7 Det røde element

Mange af de mest fulgte instagram-profiler har en ting til fælles; et rødt element i indretningen. Selvom farver på væggene og i indretningen i det hele taget er blevet en norm på de indretningsbevidste profiler, så er det alligevel ikke de helt stærke pangfarver, der i dominerende. Men et rødt element - hvad enten det er en stol, reol eller et bord - er dog alligevel velkommen. Indretningen skal gerne have et statement piece, som skinner igennem og skaber blikfang i indretningen, og i dag er farven rød!

© @thusthefuss
© @merimeri.dk
© @idestrup

8 Garderobevæggen

Instagram bugner med Ikea-hacks og DIYs, og her ser de populæreste profiler sig ikke fri. Tværtimod deles der ofte glædeligt ud af de gode og Instavenlige løsninger, som pynter i de smukke hjem.

Især Pax-skabene fra Ikea bliver hyppigt brugt til fine hacks i soveværelset eller garderoben. Pax-skabene kan give lige den indbyggede fornemmelse, du ønsker til rummet, og med maling og greb kommer skabene hurtigt til at ligne det dyre alternativ.

PSSST! Få de bedste tips til at indbygge dit eget Pax-skab fra dem, der har haft succes med det selv, lige HER.

© @idestrup
© @ditteblog
© londogmussehuset

9 Stukken

Stuk er et fællestræk ved mange af profilerne med en stærk følgerskare. Det er også uden tvivl en aldeles nydelig udsmykning til loftet, hvor dekorative og smukke lamper kan hænge fra.

De som bor i lejlighed eller hus med oprindelig stuk skal prise sig lykkelige, men der findes heldigvis alternativer til os, der ikke har været så heldige og som drømmer om et herskabeligt strejf i loftet.

© @thusthefuss
© @idestrup
© @cathdelichtenberg