De bedste shoppingtips i Malmø

Hvis du er på jagt efter labre nips til hjemmet, skulle du måske tage en tur østpå til Malmø. Den skånske hovedstad har nemlig et væld af fine forretninger.

Shopping i Malmø
© Maria Eklind

Malmø er fantastisk. Fra de fine torve til de lækre restauranter, er byen et godt bud, hvis man har brug for en weekend eller en dag i uvante omgivelser. Særligt fordi den skånske hovedstad også bugner af skønne designbutikker, hvor både halve timer og hele formiddage hurtigt kan flyve forbi.

Vi har fundet fire butikker, som du simpelthen ikke må gå glip af i Malmø:

Granit

Hvis hjemmekontoret skal pimpes (eller hvis du bare er på jagt efter fede opbevaringsløsninger), så kommer man simpelthen ikke udenom Granit. Selvom det er en kædebutik, der også findes i blandt andet Stockholm, så er der så mange fantastiske idéer, bokse og andet nips, så man ville virkelig skyde sig selv i foden, hvis ikke man tog et smut forbi Granit.

Adresse: Södergatan 3

Web: Granit.se

Rågers Antik og Design

Er du loppefunds-typen, så er Rågers Antik og Design stedet for dig. Med et virvar af porcelæn og andre fine gamle sager fra hele skandinavien, så kan du hurtigt finde unikaer og andre interessante sager, som man ellers ikke kan opstøve. Sæt gerne en del tid af, så du har tid til at sondere hele terrænet og forbered dig ellers påat skulle slæbe en del lækkert habengut med hjem.

Adresse: Kärleksgatan 4

Olsson & Gerthel

At svensk smag ikke er så langt fra den danske, er Olsson & Gerthel er fint eksempel på. For det er blandt andet HAY, Normann Cph og mange flere, der pryder kvadratmetrene i butikken. Heldigvis er den også suppleret op med flere spændende skandinaviske designere, som man ikke ser lige så tit herhjemme, så hvis du vil bekræftes i, at skandinavisk stil bare stadig holder, så smut forbi den eksklusive butik.

Adresse: Engelbrektsgatan 9

Web: olssongerthel.se

Lagerhaus

Budgetvenligt, stort udvalg og lækkert. Så kort kan Lagerhaus beskrives. Det er et slaraffenland for folk, der elsker indretning, nips og genstande, og kan vel bedst beskrives som et miks mellem Tiger, Søstrene Grene og HAY-store. Bolig Magasinets praktikant, Louise, er i Malmø ca. en gang om måneden, og dette er en af butikkerne, som hun ikke vil misse.

Adresse: Södergatan 16

Web: lagerhaus.se