De fineste nytårsborde- og dekorationer, som vil gøre nytårsaften ekstra festlig

Mangler du også inspiration til et smukt nytårsbord? Det hjælper vi dig med her.

Nytårsbord 2022
© @atablestory // @karina_g_andersen

Puds din indre eventplanlægger af og dekorer nytårsbordet med stil og andet end serpentiner.

Vi har samlet 8 flotte bud, du kan tage udgangspunkt i og lade dig inspirere af.

Nytår i farver

Mange tyr til guld, sølv eller sort tema, når der skal dækkes nytårsbord, men i år må temaet være anderledes. Et smukt nytårsbord kan sagtens være farverigt og stadig udstråle fest og give nytårsvibrationer.

Her er valgt farvede glas, lilla lys, en rødlig dug og kombineret med et par elementer i guld, giver det en fuldendt nytårsfornemmelse.

Idéer til nytårspynt
© @mormedmegetmere

Jordfarver og bombastisk blomsterdekoration

Er du til nordisk indretning og smukke jordfarver vil dette nytårsbord med sikkerhed falde i din smag. Nytårspynt behøver ikke være lig med knallerter og serpentiner men kan sagtens være stilfuldt og festligt på en og samme tid. Her er den gængse nytårspynt skiftet ud til fordel for en stor svævende blomsterdekoration. Borddækningen behøver derfor ikke at være iøjnefaldende, da dekoration tager spotlightet og byder op til fest.

Idéer til nytårspynt
© @atablestory

Pink party

Vil du gå all-in til nytår i år, så er pink fest den ultimative vej at gå. Lyserød er en farve, vi har set meget til i indretningen de seneste år, og hvorfor så ikke lade farven være bærende element på årets sidste dag? Der er ingen tvivl om, at pink i lange vil have wauw-effekt.

LÆS OGSÅ Sådan laver du nemt festlige papirs-pom pom'er til festen

Idéer til nytårspynt
© vegaoo.dk

Stilet nytår med masker som pynt

Er du ikke til et overdrevet pyntet bord med glitter og glamour, så dæk i stedet op med dit yndlingsstel, en fin dug og flotte servietter og lad udklædning i form af masker på hver tallerken fungere som pynt. Det ser ikke bare smukt ud - det er også en anderledes og sjov gimmick, at dine gæster kan iføre sig en maske under nytårsfejringen.

Idéer til nytårspynt
© @diana_aud

Mørke toner

Et afdæmpet nytårsbord som dette vil med sikkerhed imponere. Med fine tallerkner og smukke glas kommer du langt, og dertil kan du tilføje en stor buket blomster, lange lys, der giver noget højde til borddækningen, og som afslutning kan du som her forsyne servietten med en dekoration i sort og sølv eller andet glimmer-/sølvelement.

Idéer til nytårspynt
© @atablestory

Lilla nytår med stil

Nytår i lilla toner kan bestemt noget! Samtidig kan sølv være en smuk medspiller til den lilla nuance, så du kan med fordel mikse de to farver og skabe et vellykket nytårsbord. Her er brugt lilla glas og rosa blomster til borddækningen, men et par lilla lys på bordet kunne også have været en fin tilføjelse.

Tag udgangpunkt i dit farvede stel og lad resten af pynten passe til den bærende farve. Blå og sølv ville eksempelvis også gå rigtigt fint sammen.

Idéer til nytårspynt
© @atablestory

Lad pynten stige til vejrs

Her ses et perfekt eksempel på nytårspynt, der både er simpelt og festligt på samme tid. Dæk op med service og en stofserviet og massevis af lys på bordet, og lad pynten "stige til vejrs". De store balloner i loftet giver en stemning af nytår og fest, selvom det er det eneste pynt til stede. Det er en genial måde at pynte op på, og det eneste, du behøver at investere i er balloner (og helium, hvis de skal svæve under loftet - ellers kan du hænge dem ned fra loftet)

Idéer til nytårspynt
© @atablestory

Nytår i glimmerets tegn

Byd op til fest med sølvtema, og lad nytårsstemingen være helt i top. Her er pyntet med serpentiner og paphorn, og glittervæggen sætter prikken over i'et, og fuldender temaet med maner. Et flot stel og en hørdug i en afdæmpet farve bryder med det vilde tema og gennemfører nytårsopdækningen med stil.

Idéer til nytårspynt
© @karina_g_andersen