De mest dekorative stilleben på Instagram

Giv dine yndlings indretningsobjekter nyt liv ved at placere dem i et lille stilleben. I denne uge har vi samlet de skønneste stilleben fra vores følgere på Instagram.

18. oktober 2014 af Mette Seerup

Hvis der er noget, vores følgere på Instagram er dygtige til, er det at lave små og dekorative stilleben. Vores hashtag #boligmagasinet svømmer i skønne små opstillinger af vaser, krukke, planter og ja .. Der er nærmest ikke den genstand, som ikke kan anvendes i et stilleben.

Kun fantasien sætter grænser, og netop derfor elsker vi på redaktionen at kreere de små udstillinger! Her kan vi få lov til at udfolde vores sande bolignørder. Det bedste er, at genstandene i dit stilleben hurtigt og nemt kan udskiftes.

Tips til dit stilleben

  • Vælg objekter i forskellige former og højder, for at skabe dynamik i dit stilleben.
  • Et stilleben behøver ikke bestå af pyntegenstande. Lav et praktisk stilleben i køkkenet af dåser, kryderrier og friske urter, eller på badeværeslet af parfumer, krukker og lækker make up.
  • Objekterne i dit stilleben behøver ikke matche hinanden. Vælg gerne skæve sammensætninger, på den måde undgår du, at det kommer til at ligne en kunstudstilling.
  • Indram et skøn print, og gør billedet til en del af dit stilleben. Bolig Magasinets kunstkort er perfekte til formålet.

Se nedenfor de fineste stilleben fra vores følgere på Instagram:

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...