Denne farve skal du male dine vægge i 2019

Se også to andre, smukke farver, der kan inspirere og blive storfavoritter næste år

© Beckers

De hvide vægge har for alvor fået kamp til stregen, og det er bestemt ikke slut med at sætte farve på hjemmet i 2019. Selvom vi stadig gerne bo lyst og luftigt, vil vi også gerne mærke hyggen og give vores hjem personlig stil.

Beckers helt nye farvekort, kaldet Livet i Farver, er opdelt i tre temaer, der er inspireret af livets øjeblikke; Morgenstund, Sommerminder og Historietid. Se et udpluk af de smukke farver herunder, der kan give dit hjem masser af stemning og lade din personlighed skinne igennem.

Naturlige fornemmelser

Salvia er en smuk, nedtonet grøn, som går godt til naturens egene nuancer.

© Beckers

Der er ikke noget som at lukke lidt af naturen indenfor. Naturlige elementer som træ, uld og flet giver nemlig hjemmet varme, mens det også kan give en smuk kontrast til strømlinede møbler og lyse rum.

Med Beckers Morgenstunder-serie kan du få inde og ude til smukt at mødes med naturens nedtonede farver, der får roen til at sænke sig. Det er også i denne serie, at du finder Beckers bud på årets farve i 2019: den grønne Salvia, der er inspireret af håndværk i kork, uld, læder, drivtømmer og lignende naturlige materialer.

Lyse pasteller

Pasteller som Pudderrosa er gået fra accentfarver til basisfarver i de nordiske hjem.

© Beckers

Er du ikke til det store farvespektakel, er pasteller og lyse nuancer en gylden mellemvej for dig. De giver nemlig dit hjem en frisk og legefuld stemning, om så du vælger det til soveværelset, stuen eller i køkkenet.

Pasteller er nemlig gået fra at være accentfarver til at være basisfarver i mange nordiske hjem. Derfor spår Beckers også den sarte pudderrosa stor success i 2019. Den er en del af Morgenstunder-temaet, der henter inspiration fra fra lyse, transparente materialer som glas og krystal samt den bløde følelse af silke og fjer.

Varme toner

Farven Plommon matcher perfekt tidens tendens med tunge tekstiler og dybe nuancer.

© Beckers

Det er ikke til at komme uden om, at de mørke farver og varme toner for alvor er rykket ind i danskernes hjem. Sammen med tunge tekstiler og metalliske materialer giver de mørke farver rummet et eksklusivt look, der i mange tilfælde kan minde dig om et luksushotel.

Derfor er de mørke vægfarver selvfølgelig også at finde i Beckers nye farverkort, hvor de er en del af Historietid-temaet. Her finder du blandt andet farven Plommon, som Beckers også ser som en vigtig farve i 2019. Den smukke, blommefarvede lilla er et perfekt match til tidens aktuelle og tunge stil med velour, messing og farvet glas.