Derfor skal dit næste køb til boligen være et rundt spejl!

Går du efter spejle uden kanter får du mere end bare refleksion med i købet!

Runde spejle i stuen, der løfter indretningen
© House Doctor/Nordal

De har længe været populære at bruge i indretningen og måske er du også selv faldet for de runde spejle uden helt at vide hvorfor?

Men der er en god grund til, at du endelig skal forsøge at holde liv i forelskelsen.

De runde spejle er nemlig med til at bløde de mange skarpe kanter i hjemmet op, som mange uden at tænke over får indrettet sig med.

Tag et kig på dit hjem lige nu.

Hvor mange rundede, kurvede former ser du?

De fleste har fx et firkantet tæppe, firkantet bord, firkantet skab og reol, firkantede billedrammer osv. og det er disse elementer, der har godt af at få modspil for også at komme til deres ret, men også for at blive mindre massive.

Din stue vil fx blive en del mere indbydende og få et mere afslappet udtryk, hvis du bruger et rundt spejl som en del af en billedvæg eller for sig selv over sofaen.

De store runde spejle er også populære og oplagte at bruge i entréen og på badeværelset og findes i mange forskellige varianter. Nogle er tonede, nogle har ingen ramme, mens andre er pyntet med en sort eller messingfarvet ramme af varierende tykkelse.

Hvilket spejl der giver den bedste effekt hjemme hos dig, ved du bedst, men gå gerne efter et stort spejl, som House Doctors Walls på 110 cm i diameter eller AYTMs 'Circum', der fås i både rosa og gråt glas. Også mærker som Nordal og Ellos har de runde spejle i større størrelser.

God fornøjelse med indretningen!