Derfor skal du aflevere dine aflagte boligtekstiler til H&M

'BRING IT' er et verdensomspændende initiativ, som opfordrer alle til at aflevere deres brugte tøj og boligtekstiler til genbrug og genanvendelse. Få en voucher på 15% for hver pose du afleverer i H&M.

Genbrug og genanvendelse af tøj & boligtekstiler
© H&M

H&M opfordrer alle til at aflevere brugt tøj & boligtekstiler

Med mere fokus på miljø og genbrug, opfordrer H&M alle til at aflevere deres brugte tøj og boligtekstiler. Formålet med dette er at engagere forbrugerne og mindske mængden af tøj og boligtekstiler, der ender som affald.

Initiativet kom af sidste års World Recycle Week, hvor der på kun én uge, blev afleveret mere end 100 tons brugt tøj til genbrug og genanvendelse af H&M’s danske kunder.

Mere end 40.000 tons er indleveret

Det har siden 2013 være muligt af aflevere sit brugte tøj og boligtekstiler, fra et hvilket som helst brand og i hvilken som helst stand i alle H&M-butik verden over. På verdensplan er der blevet indleveret mere 40.00 tons, hvoraf Danmark er et de lande, som har afleveret allermest tøj per indbygger.

Genbrug og genanvendelse af tøj & boligtekstiler
© H&M

Få en voucher på 15% til H&M

Du har mulighed for at få en voucher på 15% på en valgfri vare fra H&M af, i perioden mandag d. 30. januar til søndag d. 5. februar, for hver pose du afleverer med brugt tøj eller boligtekstiler i en H&M-butik.

I forbindelse med Bring It-kampganen har H&M allerede designet en kollektion, som udelukkende er fremstillet af genbrug.

Genbrug og genanvendelse af tøj & boligtekstiler
© H&M

Hvad sker der med dit tøj, når du har afleveret det

Se vigtigheden i at genbruge og genanvende i denne kortfilm af Crystal Moselle. Find ud af, hvilken rejse dit tøj gennemgår, når det er blevet afleveret i en H&M-butik her.