Design Trade, en hyldest til skandinavisk design

Vi har besøgt designmessen Design Trade og udvalgt vores skandinaviske favoritter til dig.

27. august 2014 af Mette Seerup

I disse dage afholdes Københavns største designmesse Design Trade med fokus på skandinavisk design. Skandinavisk design har opnået status som et anerkendt varemærke i det store udland, og det forstår man, når man besøger messen og de 350 udstillere, der tæller topnavne såvel som upcoming designere.

På Bolig Magasinet besøgte vi i mandags messen, og her udvalgt vores favoritter til jer.

Den danske designer Maja Bøgh Vindbjerg er kvinden bag det nye danske brand Nur. Vi er helt forelskede i de smukke metalbakker, som fås i syv farver, samt i kobber og messing. Vi forestiller os, at de vil give liv på badeværeslet, mens det kobberfarvede fad vil være perfekt til julens dekorationer. Priserne ligger mellem 129 kr. og 349 kr. 

Froh & Frau laver de fineste minimalistiske posters. Vi er især vilde med den enkelte poster med ispinden, som vil bringe lidt humor ind på billedvæggen derhjemme. Plakaterne ligger på en pris til 500 kr. 

Robust beton og skrøbeligt glas. Vi elsker kontraster og denne vase fra Menu er en klar favorit. Vasen fås i butikkerne nu og koster 599 kr. 

Vi har et crush på vaser, og cylinder vasen i kobber fra Malling+ Living stjal vores hjerter på messen. Vi ser den for os på efterårsbordet med et bundt brune grene. Vasen fås i flere størrelser og priserne starter fra 499 kr.  

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...