Dette skal du overveje, inden du køber dit nye TV

Når du skal finde dit nye fjernsyn, er det meget godt at overveje et par ting på forhånd. Få her et par gode råd til, havd du bør tænke over

Det kan være en udfordring at finde frem til det helt perfekte TV til dig, din familie og dit hjem. Derfor kan være godt at overveje et par ting, inden du begiver dig ud i et nyt køb.

Nordic Category Manager hos Power, Henning Lahus, kommer derfor her med et par gode råd, som du kan bruge i jagten på det gode fjernsyn.

Beslut, hvor TV’et skal være, inden du begynder jagten

Inden du begiver dig ud i den store elektronik-jungle for at finde et fjernsyn, der matcher dine behov, så beslut, hvor det skal placeres i hjemmet. Er fjernsynet til soveværelset, stuen eller måske køkkenet? Det har nemlig stor betydning for, hvor stort et TV du bør anskaffe dig

Henning Lahus fortæller, at du i dag sagtens kan tænke stort med tidens High Resolution formater, som fx Samsung QLED 8K. Det betyder at de gamle anbefalinger om afstand til fjernsynet ikke holder længere - bare hav i mente, at du skal kunne se hele skærmen uden at skulle dreje hovedet, hvis du skal have den bedste oplevelse.

Skal det hænge eller ej?

Om du vil have dit nye fjernsyn op og hænge eller ej, er også et spørgsmål, du bør stille dig selv, når kigger efter en nyt TV. Selvom det kan have forskellige fordele at lade fjernsynet stå på et smukt møbel – såsom mobilitet – så bliver det ofte til en mere integreret del af din indretning, hvis du hænger det op.

Kig derefter efter, hvor meget fjernsynet vil stikke ud fra væggen, når det bliver hængt op. Og hold øje med, om et fjernsyn måske har medfølgende ben, som æstetisk og funktionelt vil kunne passe ind i dit hjem, hvis ikke du vil have det hængt op.

Gå efter kvalitetsmaterialer

Når du skal finde et TV, er det ikke kun funktionaliteten, du skal kigge efter. Da fjernsynet ofte er en fremtrædende del af din dagligstue, bør du selvfølgelig også tænke over, hvilket design og hvilke materialer der vil passe ind.

Et godt valg vil være et TV med et minimalistisk formsprog, der kan blende ind i din indretning. Samsungs QLED 8K fjernsyn er designet med en ramme udført i aluminium og stål. Med funktionen Ambient Mode kan du vælge billeder til at erstatte den sorte skærm, når fjernsynet er på standby. Eller du kan vælge en farve i stedet, som matcher din væk, så fjernsynet nærmest vil gå i et med væggen.

Tænk over, hvordan du vil skjule ledninger

Noget andet, der kan være en faktor for om et fjernsyn vil passe godt ind i dit hjem, er mulighederne for at skjule ledninger og tilsluttede apparater. Det kan nemlig være et forstyrrende element i indretningen, hvis ikke der mulighed for at gemme rodet væk.

Tænk derfor over, hvilke muligheder du har for at gemme eventuelt rod væk. Med Samsungs QLED 8K fjernsyn bliver det nemt for dig at eliminere rod, da One Connect-løsningen samler alle tilsluttede enheder med det medfølgende One Invisible Cable. Samtidig giver One Remote Control dig mulighed for at tilgå de fleste af dine enheder og funktioner på en simpel måde. På den måde bliver du fri for at skulle blive distraheret af forstyrrende elementer.

LÆS OGSÅ 7 nemme løsninger: Sådan indretter du dit tv "væk"