Disse populære instagrammere har åbnet nye profiler - og vi elsker dem!

Er du ligeså pjattet med makeovers, som vi er, vil du ikke kunne andet end elske det her!

sneglcille instagram
© @_our_new_home_

Der sker ting og sager i Insta-land, hvor flere af de skønne profiler, der dagligt forsøder vores feed har drysset nye boller på suppen og købt hus.

To af dem har i den anledning introduceret nye profiler med et helt særligt fokus: renovering!

Det gælder for både Cecilie Rubini, bedre kendt som Sneglcille, der sammen med gemalen og fotograf Michael Falgren i december sidste år købte et hus i Hornbæk, som nu står for renovering. Noget, der bliver opdateret fra på den relativt nye profil @sneglehytten.

Her skal du følge med, hvis du vil se, hvordan en moderne familie indretter sig med sans for den skæve detalje og moderne tendenser og med en humoristisk formidling af kvalerne ved en totalrenovering.

Også bloggerparret Anthony og Caroline, der står bag bloggen A new kind of love har netop skiftet storbylejligheden ud med et hus tæt på vandet og i den anledning har de skabt profilen @_our_new_home.

Parret har et helt særligt øje for æstetik af den personlige og melankolske slags med deres hang til alting gråt og tidløst. Det bliver spændende at se, hvordan parrets konsekvente stil fra lejligheden på Amager bliver fortolket i stor skala til deres nyerhvervede, tidligere lægeklinik.

Så synes du ligesom os også at makeovers er noget af det bedste, så følg med i processen hos de to nye profiler på Instagram - du bliver langt fra den første.

Har du mod på endnu mere makeover og renoverings-wauw, så tjek denne profil ud, som vi tidligere har nævnt. Her renoverer Josefine og kæreste en gammel herregård på næsten 800 kvm!