Disse tre spritnye boligbrands skal du holde øje med fremover

Noter dig navnene - du kommer til at spørge efter deres design lige om lidt.

© Warm Nordic / Nuura lighting

Nu har du muligheden for at blive den nye trendsætter i venindegruppen, på arbejdspladsen eller til yogatimen. Der er nemlig hele tre nye boligbrands, du skal holde øje med fremover. Og hvem vil ikke gerne være den første til at fortælle, hvad den boligglade dansker skal have i sit hjem?

Alle tre er danske boligbrands, som enten lige er blevet lanceret eller som er på vej inden længe og vi er sikre på, at disse tre brands bliver en stor del af fremtidens boligindretning i Danmark.

Warm Nordic

Glæd dig til marts hvor Warm Nordic går online med deres første kollektion bestående af 100 forskellige møbler, lamper og tilbehør - som altsammen tager udgangspunkt i klassiske møbler fra 1950'erne og 1960'erne med et tvist af Warm Nordics identitet.

Du kan blandt andet opleve den ikoniske loungestol "Fried egg" designet af den danske arkitekt og industrielle designer Hans Olsen i 1956, hvor Warm Nordic har brugt særligt udvalgte tekstiler og materialer til at give den et moderne udtryk. Det nye brand forbinder altså nordisk design på tværs af tidsaldre og vil helt sikkert sprede varme og hygge i mange danske hjem fremover.

Læs mere om Warm Nordic her eller besøg deres Instagram @warmnordic

Nuura

Nuura er et nyt dansk belysningsbrand, som netop har lanceret hele 4 flotte kollektioner bestående af både pendler, bordlamper, væglamper og meget mere.

Inspirationen er kommet fra det nordiske lys, og de har gjort deres allerbedste for at skabe den glæde og sanselighed, der findes i den nordiske natur. Det unikke mundblæste glas er gennemgående i alle fire kollektioner og fås i klart glas, guld, opalhvid eller optisk klar. Designeren bag er den prisvindende danske designer, Sofie Refer.

Læs mere om Nuura her eller besøg deres Instagram @nuuralighting

'Anoli' fra Nuura til 2499 - 2799 kr

© Nuura Ligthing

'Blossi' fra Nuura til 4499 kr

© Nuura Lighting

101 CPH

101 CPH har en stærk vision om at skabe en verden af smukt tilbehør til hjemmet lavet af udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Den skandinavisk stil er kommet i fint selskab med japansk design og materialer som træ, keramik og marmor går igennem hele kollektionen. Med de smukke produkter fra 101 CPH vil dit hjem få personlighed og kant, da alle produkter er ganske særlige, men med en simpel stil og roligt farvepalet.

Læs mere om 101 CPH hereller besøg deres Instagram @101cph

'Le Six' af 101 CPH til ca. 2000 kr.

© 101 CPH

'Aqualia' fra 101 CPH til ca. 120 kr. pr. stk.

© 101 CPH