DR har premiere på nyt boligprogram med fokus på en af tidens største trends

Yes! Der er nyt guf til dig, der synes indretning er noget af det bedste underholdning.

Vores første hus DR1
© DR/Malthe Bruus

Hvert år køber mere end 88.000 danskere deres første bolig, og det pibler frem med renoveringsprofiler på Instagram. Renovering er blevet lidt af en nationalsport og mange kaster sig ud i at skabe rammerne for hverdagen præcis som de vil have dem.

12 førstegangskøbere medvirker nu i et spritnyt dansk boligprogram med titlen ”Vores Første Hus”.

Her følger vi seks par i deres arbejde med at skabe deres boligdrøm. En proces, der kræver både blod, sved og tårer.

Vores første hus DR1
© DR/Malthe Bruus
Vores første hus DR1
© DR/Malthe Bruus

I første afsnit skal vi et smut til Viby ved Aarhus, hvor Nadja og Thomas (ovenfor) har købt en lille murermestervilla, der kræver, at næsten alt skal have en opdatering, førend de kan kalde den deres drømmehjem.

Vi er med, når de tryller nederste etage om til et lille helle for resten af deres byggeproces og forlader dem, når de er kommet i mål med deres første etage. Undervejs får de vejledning af arkitekt og vært på programmet Hans Becker (tv nedenfor).

LÆS OGSÅ Her er de 17 bedste boligprogrammer, du skal binge

Vores første hus DR1
© DR/Malthe Bruus

Deres indsats er beundringsværdig og indebærer blandt andet at lave en ny ydermur og grave fundamentet ud ved håndkraft for at støbe et nyt! Men når pengene er små, må man selv tage arbejdshandskerne på for at få det, man drømmer om. Og det gør parret til UG.

De i alt 6 afsnit sendes tirsdage kl. 20.30. Find første afsnit her

PSSST Du kan abonnere på Bolig Magasinets nyhedsbrev her, hvor vi snart deler Nadja og Thomas’ udførlige guide til at skabe dit eget cool søjlespisebord - på budget!