Drøm dig væk i smukke plakater af dansk natur

Det danske firma Foto Factory hylder de danske yderområder gennem ny fængende fotokunst.

© Foto Factory

Brug naturen til en personlig billedvæg

Billeder og flotte gallerivægge er supermoderne lige i tiden. Billeder, malerier og fotografier i alle afskygninger pryder de danske vægge i højere grad end aldrig før. Nu er der endnu et alternativ til væggen.

Det danske firma Foto Factory giver dig, med en smuk plakat-serie, chancen for at invitere naturen helt inden for i dit hjem. Med deres fascinerende fotokunst, afbilleder de den danske natur i al sin pragt.

Plakat-serien indeholder billeder af nogle af de smukkeste områder i Danmark. Så hvad enten du er til forblæste kyster, grønne bøgeskove eller stille fjorde, så er der en plakat for dig.

”Foto Factorys Danmark-serie er en kollektion af fotografier fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.” – Foto Factory

© Foto Factory

Inspirerende fotokunst

Foto Factory har ikke kun skudt smukke plakat-serier i Danmark. Du kan både få fængende fotokunst i plakat-serier fra bl.a. Færøerne og Skotland.

”Med vores fotokunst håber vi at inspirere dig til at gå i dialog med naturen omkring dig. Til at bevæge dig ud i den – og til at hente den hjem til dine rum med motiver, der taler til netop dig.” siger parret bag Foto Factory, Maria Rosendal og Martin Bay.

De smukke naturbilleder udstråler en helt speciel ro, der vil sænke sig over ethvert rum, billederne bliver udstillet i.

Fotoplakater fra Foto Factory er trykt på kraftigt og miljøvenligt syrefrit papir med højkvalitets farvegengivelse. Dette medvirker til at plakaterne ikke falmer på trods af udsættelse for sollys.

Plakaterne fås I forskellige størrelser:

A3, 250 kr.
50 x 70 cm, 450 kr.
70 x 100 cm, 850 kr.

www.foto-factory.dk

© Foto Factory