Dryppende glasur på keramiske kunstværker

Keramikeren bag de karakteristiske keramikspøgelser står klar med tre skarpe efterårsnyheder.

29. oktober 2014 af Mette Seerup

For to år siden startede Anders Arhøj det, der senere skulle vise sig at blive en kæmpe keramisk spøgelsessucces. En succes af glaserede pastelfarvede spøgelser på brun 70’er keramik - et design som i dag er Anders Arhøjs varemærke.

Dette efterår står den tidligere illustrator og figurdesigner hos DR, klar med tre organiske keramiknyheder med det karakteristiske farvede glasur.

 


Yuki vasen er en yndig keramikvase, som måler 15 cm i højden og cirka 10 cm i diameter. Vaserne er håndlavede og ikke to vaser er derfor ens. Yuki kommer i et stort udvalg af farver og koster 400 kr. stykket.

 


Sip kopperne måler 7 cm i både højde og diameter, og er som Anders Arhøjs andre designs alle håndlavede. Kopperne er perfekte til espresse, små snacks eller som fyrfadsstage. Kopperne fås i mange smukke pasteller og koster 150 kr.

 


Pearls er en kuglerund nyhed. Keramikfiguren måler 7 cm i diameter. Hver kugle har sit eget unik look, som kommer til udtryk i glasurens dryppende bevægelse ned ad kuglen. Stil kuglerne i flokke, eller som en dekorativ del af et stilleben. Pearls koster 139 kr. stykket.

De nye designs forhandles blandt andre hos Stilleben og Hay.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...