Efterårskunst i linoleum guldkarat!

Bling og gyldne toner er ikke alene forbeholdt dine smykker. Få et dekadent kitch på dine vægge med efterårets nye linoleumsprint fra Monika Petersen.

12. november 2014 af Mette Seerup

Læser du engang imellem interiørmagasiner, bevæger dig ind i boligforretninger, eller følger med her på siden, kan du næsten ikke have undgået at bemærke, at de metalliske detaljer og gyldne nuancer er übercool på boligfronten lige nu. 

På redaktionen er vi helt med på trenden og elsker alt, der skinner og glimter. Af den grund kan vi heller ikke lade være med, at være begejstrede for den danske grafiker og illustrator, Monika Petersens, kunstnyhed i gylden linoleumstryk.

Kunsttrykkene findes i to motiver, et æble og en pære, som begge er skåret i linoleum og trykt med højtrykssværte i guld på 200gm hvidt akvarelpapir.

Trykkene er limited edition i 75 eksemplarer, som alle har vandmærke, samt er signeret og nummeret. Guldpæren måler 50 x 70 cm og koster 750 kr., mens guldæblet er kvadratisk og måler 50 x 50 cm. Trykket af guldæblet står til 675 kr.
Linoleumstrykkene forhandles nu hos Stilleben.

 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...