Endelig! Ny sæson af Nybyggerne er på trapperne - mød de 4 par her

I september kan TV2 atter præsentere os for de 4 nybyggerpar, der skal skal indrette sig til deres drømmebolig, som de kun kan håbe på at få lov til at beholde.

© Via Instagram af: TV2

I stedet for at løbe af stablen i foråret ventede TV2 til efteråret med at sende Nybyggerne og ventetiden har været lang!

Men! Fra d. 30. september vil en ny sæson af Nybyggerne igen rulle over skærmen, og denne gang foregår konkurrencen i den smykke jyske by, Silkeborg.

Her skal de fire par konkurrere om at imponere dommerduoen, som igen i år består af indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskontruktør Ask Abildgaard.

Sidste år var Emil Thorup vært på programmet, men i år er værtsrollen overdraget til Christian Degn, du måske genkender som de plus to meter i Hammerslag på DR.

Men allerede nu har vi opsporet, hvem de kommende par er, som skal deltage i programmet i år. Er du også nysgerrig på, hvem der skal kæmpe med tørretider, minimal søvn og fuger?

Læs med her og glæd dig til at læse vores interview med alle fire par, når de fortæller, hvilken stil de vil gå efter, og hvad du ellers skal glæde dig til fra deres hånd i Nybyggerne, hvor første program byder på soveværelsesindretning.

💌 💌 💌 💌 💌 💌 💌

Vil du være sikker på ikke at misse, hvad vi skriver om Nybyggerne, så skriv dig op til vores nyhedsbrev HER

Gult hus - Malene og Christian

Malene og Christian, som står for renoveringen af gult hus i denne sæson af Nybyggerne, bor normalt i et stort hus på Møn, hvor der er plads til hele familien, som udover dem selv består af deres to fælles børn og fire børn fra tidligere forhold.

Følg Malene og Christians fælles Instagramprofil her

Blåt hus - Sunnvá & Martin

Blåt hus består i år af Sunnvá og Martin, som begge oprindeligt er fra Færøerne, men nu bor i en fælles lejlighed i København.

Sunnvá arbejder til dagligt som tandplejer på en klinik i København, og Martin er 1. styrmand hos Maersk Supply Service.

Følg Sunnvá på Instagram her og Martin her

Grønt hus - Trine & Mikkel

Trine og Mikkel skal over de næste par uger forsøge at gøre grønt hus til deres eget. Parret har deres base i Ikast, hvor de bor med datteren Saga. De har en forkærlighed for gode designermøbler og genbrugsfund.

Følg Trine på Instagram her og Mikkel her

Rødt hus - Stephanie & Kristoffer

Beboerne i rødt hus bor normalt i en lejlighed i Odense og er begge ved at læse en kandidat i idræt på Syddansk Universitet.

Parret har en nyfunden glæde ved genbrugsfund og kaster sig gerne hovedkulds ud i nye projekter uden at vide, hvor det ender.

Følg Stephanie på Instagram her og Kristoffer her