5 måder du kan skabe en entré på næsten ingen plads

Er du ikke den heldige ejer af en gigantisk entré, behøver du ej fortvivle. Vi har fundet fem fantastiske entréer, som næsten ikke kræver noget rum.

Alle, der har boet i en lille lejlighed, kender til udfordringen med at finde plads til overtøj, sko, nøgler og tasker i den mikroskopiske eller helt fraværende entré. Men der er en løsning på problemet. Vi giver her fem geniale bud på, hvordan du skaber en entré på selv den mindste plads.

Det første bud indeholder ikke meget mere end et sted at smide nøgler, men vi synes, træfigurer er en både dekorativ og praktisk måde at holde styr på alle de små genstande, vi gerne vil af med, når vi kommer ind af døren.

Hylden over radiatoren er et smart trick til, hvordan du på minimal plads skaber en plads til de løse ting. Med en lille krog under, vil der endda være et sted til at hænge både jakker og tasker.

Denne lille entré er centreret omkring en enkel opbevaringskasse fra IKEA. De smarte kasser kan opbevare flere par sko, og toppen fungerer udmærket som hylde til diverse genstande. Spejlet og den lille knagerække bidrager yderligere til at gøre den lille entré mere brugbar.

En barvogn kan være det perfekte møbel i en lille entré. Vognen giver dig flere hylder og mere plads til at komme af med dine ting. Og så slipper du for at lave store huller i væggen, hvilket kan være et kæmpe plus.

LÆS OGSÅ 10 cool barvogne du vil elske

Nogle gange skal der ikke mere end en flot måtte og nogle dekorative knager til at skabe en brugbar entré. Knagerne kan bruges til at hænge næsten hvad som helst, og med den matte, mørke baggrund slipper du for at overtøjet efterlader tydelige mærker på væggen.

Selv det mindste hjørne kan udnyttes som en flot entré. Billedet viser, hvordan et par hylder, nogle ophængte skabe og et spejl sammen kan danne rammen om en entre, der er både brugbar og samtidig en fryd for øjet.