5 simple tips til en ryddelig entré

En lille entré kommer på ingen tid til at se uoverskuelig og rodet ud med masser af jakker og fodtøj. Vi har samlet fem simple tips, som gør det lidt lettere at give dine gæster en pæn velkomst.

31. august 2017 af Mette B. Seerup

Kombiner bænk og opbevaring

Tænk i fleksible løsninger, når du indretter en entré med begrænset plads. Byg eksempelvis en alternativ bænk af bogkasser med plads til masse af opbevaring nedenunder.    

En mørk vægfarve samler

Mal væggen bag din knagerække i en mørk farve. Har du mest mørkt overtøj, vil en mørk væg give et samlende udtryk, som vil virke mindre rodet end en hvid baggrund. 

Tænk opbevaring i alle højder

Brug hele endevæggen i entréen til opbevaring, og husk også pladsen over døren, hvor du kan gemme handsker og halstørklæder væk i kasser om sommeren, og klipklapper og bøllehatte om vinteren. 

Skab med flere funktioner

Skoskabe er geniale, hvis dine sko har det med at hobe sig op i bunker, der gør det svært at komme ind ad døren. Og udover praktisk opbevaring til dine sko, får du også en fin hylde med plads til et lille hyggeligt stilleben. 

Udnyt pladsen under trappen

Har du en trappe i din entré, har du masser af uudnyttet plads, som bare venter på at blive brugt. Indret rummet under trappen med bøjlestang og skohylder, eller få en snedker til at lave rummelige udtræksskabe. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste