Sådan udnytter du bedst den lille entré

Entréen ses oftest som et praktisk gennemgangsrum, men med disse små tricks, får du bedst muligt udnyttet de få kvadratmeter på en let og snedig måde.

Lille entré
© Anitta Behrendt

Masser af lys

Du har måske hørt det før, og nu hører du det igen. Lyse farver får rum til at se større ud. Der er sjældent meget lys i entréen, og det er derfor vigtigt, at udnytte lyset fra eventuelle vinduer og døre. Dog er ikke alle så heldige, at solens lys skinner ind i rummet, derfor er det en god idé, at tilføje ekstra lys og hygge med pendler, bordlamper, lyskæder eller lignende.

Lille spejl på væggen der…

Dekoration med spejle, kan være enormt smukt og skulpturelt i sig selv, men faktisk narrer lysets refleksioner øjet til at tro, at entreen er meget større end den i virkeligheden er. Win win!

Multifunktionelle møbler

Møbler i sig selv, kan gå hen og fylde enormt meget i et lille rum. Find derfor møbler med flere funktioner. På den måde undgår du at fylde det lille rum op med unødigt interiør.

Udnyt pladsen

Det siger egentlig lidt sig selv, men ofte glemmer man at udnytte de små skjulte steder, som over døren eller hjørnerne. Nogle kan endda være så uheldige at have skråvægge eller finurlige kroge, som bare er svære at udnytte. Men det er der heldigvis råd for. Det kan nemlig være super enkelt, at skræddersy en hylde, som vil passe til netop din entre. Se bare billedet ovenfor.

Lige ét sidste råd

Selvfølgelig handler det om, at få indrettet sig bedst muligt, uden for mange unødige ting. Men hvornår har du sidst ryddet ud i garderoben? Et godt tip ville være, at gemme de store vinterjakker væk, når det nu alligevel er sommer eller omvendt.