© Elgiganten

7 tips til at gøre dit bryggers både lækkert og funktionelt

Bryggerset er tit det rum i huset, der bliver forsømt, når det gælder hygge og indretning. Sådan behøver det ikke at være. Et bryggers kan sagtens både være funktionelt og fint. Se bare her!

20. februar 2020 af Emma Østergaard

Bryggerset...

Rummet der på en eller anden måde altid er fyldt med vasketøj, mudrede støvler og rod, og som aldrig rigtigt bliver færdigt. 

Ofte bliver nips og dekorative detaljer nedprioriteret til fordel for bordplads og opbevaring, fordi rummet skal lægge plads til meget ofte praktisk. 

Det er en skam. Du kan sagtens skabe et mere personligt og hyggeligt bryggers uden at gå på kompromis med funktionalitet. 

Hvis du gerne have flere tips til opbevaring så læs med her.

Cool tøjstang

Tørrestativer kan være utroligt pladskrævende, og nogle gange er det bare bedst for tøjet at lufttørre. 

Skru et rør op i loftet eller i bunden af et overskab, så du kan udnytte den ekstra plads. Udover at være super praktisk, er det også et spændende element i indretningen.

Kulørte vægge

De fleste bryggerser bugner ikke lige frem af pynt og pæne vægge. Men hvorfor ikke? Med en meget lille indsats kan du løfte udtrykket i dit bryggers ved at male væggene eller sætte tapet op - uden at gå på kompromis med funktionalitet. 

Tænk over arbejdsgangen, når du indretter

Står du og skal lave nyt bryggers, bør du overveje om du skal hæve vaskemaskinerne op fra gulvet. Når vaskemaskine og tørretumler bliver en integreret del af skabene, virker de ikke så malplaceret, som de kan gøre, når de står frit. Derudover giver det en meget bedre arbejdshøjde og mere opbevaringsplads. 

Praktiske tekstiler til at bløde op

Et bryggers kan hurtigt bestå af mange ensfarvede og kedelige overflader. Bryd de mange flader op med gardiner for at få et mere hyggeligt og romantisk udtryk. Som bonus kan de bruges til at gemme vaskemaskinen væk med. 

LÆS OGSÅ vores guide til de bedste vasketøjskurve.

Skabstørt 

Skabe er ikke forbeholdt tøjet, når det er blevet rent og tørt. Find et fleksibelt skabssystem, som du kan skræddersy efter dine behov, så du fx kan gemme vaskesøjlen væk i det. 

Et bryggers i træ

Det er ikke nødvendigt at bruge en formue på et fedt bryggers. Hvis du er lidt handy, kan du lade dig inspirere af disse cool bryggerser, og beklæde fronterne med træ. Det løfter øjeblikkelig et sterilt hvidt udtryk til mere designede højder. 

Hylder

De giver god opbevaring, men overskabe kan tit få et rum til at virke trangt. Derfor kan hylder i stedet for overskabe give mere luft og plads til at udstille personlige ting. Opbevar vaskepulver og ekstra dipedutter i dekorative beholdere og skab hygge og lethed. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...