© boligmagasinet.dk

Farmer life

Tilbage til autentiske værdier. Her kan du se, hvordan du gør får landlivet ind i stuen

30. december 2009 af Mads Arlien-Søborg

Det begyndte i fødevareindustrien med begreber som slow food, økologiske fødevarer og biodynamiske produkter. I designverdenen hedder det Farmer Life. 

Den russiske arkitekt Peter Kostelov har en særlig byggestil, hvor han mikser det traditionelle og rustikke med det enkle og moderne. Det seneste projekt fra Kostelov er en tre-etagers træhytte ved floden Volga i Tverskaya i Rusland. Arkitekturen er både historisk, tung og sørgmodig, men samtidig med et moderne præg, der gør op med den komplicerede russiske historie.

Farmerstilen:

  • Dine møbler skal være: i træ og gerne ligne noget, du har fundet på landet.
  • Dine gulve skal være: grove og rustikke.
  • Dine lamper skal være: i metal og industrielle i stilen.
  • Dit køkkentøj skal være: i rustikke materialer som stentøj, støbejern og ler.

Særlige kendetegn
Når du indretter dig i farmer-stilen, skal du tænke landligt på en moderne måde. Men her må du gerne kombinere det moderne med gamle, rustikke ting. Materialerne er de samme som i New Modesty, men i farmer-stilen er alt groft og rustikt. Det handler om at få det landlige flyttet ind til byen og få det simple til at følge med.

Trendekspertens tips
Gå ud i naturen, og find ting til hjemmet. Prøv at udskifte blomster med korn. Find grene til dekoration. Brug en gammel træstub til skammel, eller lav et smukt spisebord af gamle planker. Naturen er den bedste leverandør af ting til hjemmet.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...