Fine budskaber i smuk indpakning

I Love My Type, der står bag denne måneds to kunsttryk i Bolig Magasinet, skaber skønne grafiske budskaber.

22. januar 2015 af Lasse Schelbeck

Kathrine Højriis er designeren bag I Love My Type - et lækkert typografisk univers, hvor de gode budskaber er i fokus. Selvfølgelig pakket ind på en elegant og iøjnefaldende måde, så plakaterne er blevet små grafiske kunstværker i sig selv.

Læs også: DIY: 7 rammer til dine kunstkort

“Jeg har altid interesseret mig for personlig udvikling og har opsøgt forskellige kurser og metoder til at lære, hvordan man får mest ud af livet. Undervejs er det gået op for mig at jeg er den eneste, der er ansvarlig for hvordan jeg har det - og at jeg kan forandre mit liv alene ved at ændre mine tanker. Man kan fx ikke altid være glad, men man kan altid være positiv.I den proces har det været virkelig brugbart for mig, at have nogle tekster, der løbende minder mig om mit fokus og om hvor jeg er på vej hen. Det hjælper mig til at nå mine mål, træffe de rigtige beslutninger og være tro mod mig selv,” fortæller Kathrine om hele baggrunden for at starte I Love My Type.

Lige nu får du et særtryk fra I Love My Type, hvis du køber Bolig Magasinet, og hos Designfund.dk kan du se hele udvalget af de fine plakater.

Se hele udvalget af I Love My Type-plakater hos Designfund.dk lige her.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...