Første smugkig: Snart lander nyhederne fra HAY x Muller Van Severen

HAY er endnu engang gået sammen med den belgiske designduo Muller Van Severen og er nu klar med nye (flotte) tilføjelser til den populære 'Arcs'-kollektion. Udforsk nyhederne her.

Hay X Muller Van Severen
© Hay X Muller Van Severen

Tilbage i 2021 lancerede danske HAY 'Arcs'-kollektionen, skabt i samarbejde med belgiske Muller Van Severen.

En kollektion, som hurtigt blev populær, og som siden er blevet spottet i mange af vores dejlige hjem.

Klar med 2. runde

Nu har HAY endnu engang slået pjalterne sammen med designduoen, og de er inden længe klar med to nyheder: spejle og rulleborde.

Nyhederne – som er en tilføjelse til den allerede eksisterende kollektion – viste HAY for første gang frem under 3daysofdesign. Og vi må bare sige: De har gjort det igen – både spejle og rulleborde er (ikke overraskende) virkelig flotte!

Få et smugkig på nyhederne herunder.

Hay X Muller Van Severen
© Hay X Muller Van Severen

Ligesom produkterne fra første runde af samarbejdet, så er både spejle og rulleborde lavet i rustfrit stål. Derudover er de nye tilføjelser også kendetegnet ved deres kraftige farver og deres finurlige tungekant, som peger lidt ind i de buer, der var på både vaser og lamper i første del af kollektionen.

Mens rullebordet kommer i to forskellige størrelser, så kommer spejlet i både én rund og flere firkantede udgaver. Alle dele i flere forskellige farver; sølv, rød, grøn, navy og hvid.

Både spejle og rulleborde kan købes fra fra 15. august og koster fra 1.999 kr.

PSSST! Lysekronen er også en del af HAYs efterårsnyheder, og lander ligeledes i butikkerne 15. august. Se den og flere smukke, moderne lysekroner her.