Rabarbermojito: Sæsonen for årets bedste drink er lige om hjørnet

Få opskriften på noget af det allerbedste ved foråret; mojito med rabarber. Den søde, friske smag og de læskende bobler gør den til en absolut vinder!

© Getty Images

Mojito brygget på rabarber-kompot

Det er snart højsæson for rabarber, og vi vil elske at fejre foråret med denne skarpe sag. Vi anbefaler i øvrigt, at du laver en ekstra stor portion af rabarber-kompot - den er fantastisk til skyr eller en cheesecake.

Ingredienser:

  • To-tre rabarber-stilke afhængigt af størrelsen - giver 50 ml kompot
  • 225 g sukker
  • 2,5 dl vand
  • 6 friske mynteblade
  • 1/2 lime skåret i både
  • 60 ml hvid rom
  • 60 ml kølig danskvand

Tilberedning af rabarber-mojito:

  • Rens rabarber-stilkene, og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Put stilkene i en dyb pande med sukker og vand, og lad det koge 10 minutter, pas på blandingen ikke brænder.
    Hæld kompotten op i skål og blend, til blandingen er helt blød, køl af.
  • Brug kraftige drikkeglas til denne drink. Start med at lægge lime og mintblade i bunden af glasset, og mas dem med en morter. Tilsæt rabarberkompotten, rom og club soda, rør godt.

Få flere lækre opskrifter på Heather Christos blog