© Getty Images

Rabarbermojito: Sæsonen for årets bedste drink er lige om hjørnet

Få opskriften på noget af det allerbedste ved foråret; mojito med rabarber. Den søde, friske smag og de læskende bobler gør den til en absolut vinder!

12. april 2019 af Mette Nexmand

Mojito brygget på rabarber-kompot

Det er snart højsæson for rabarber, og vi vil elske at fejre foråret med denne skarpe sag. Vi anbefaler i øvrigt, at du laver en ekstra stor portion af rabarber-kompot - den er fantastisk til skyr eller en cheesecake.

Ingredienser:

  • To-tre rabarber-stilke afhængigt af størrelsen - giver 50 ml kompot
  • 225 g sukker
  • 2,5 dl vand
  • 6 friske mynteblade
  • 1/2 lime skåret i både
  • 60 ml hvid rom
  • 60 ml kølig danskvand 

Tilberedning af rabarber-mojito:

  • Rens rabarber-stilkene, og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Put stilkene i en dyb pande med sukker og vand, og lad det koge 10 minutter, pas på blandingen ikke brænder.
    Hæld kompotten op i skål og blend, til blandingen er helt blød, køl af.

  • Brug kraftige drikkeglas til denne drink. Start med at lægge lime og mintblade i bunden af glasset, og mas dem med en morter. Tilsæt rabarberkompotten, rom og club soda, rør godt.

Få flere lækre opskrifter på Heather Christos blog

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...