Fra roderum til cool hyggehjørne

Når den perfekte sofa ikke findes, må man bygge den selv. Og Ditte fandt ud af, at det kan gøres virkelig, virkelig enkelt.

© Thomas Dahl

Ditte havde ikke fundet den rigtige måde at udnytte hjørnet under skåvæggen på, og derfor blev det mest brugt til opbevaring. Ditte har i lang tid været på udkig efter en dyb sofa, men indtil videre er det kun blevet til et par store puder, nogle tæpper og en dårlig stol, da hun ikke har kunnet finde en sofa, der er dyb nok.

Bolig Magasinets stylist, Sidsel Zachariassen, foreslår Ditte og hendes kæreste, at de bygger sofaen selv ved hjælp af en træplade, et par ben og en madras. Af samme stof som til madrassen syr Ditte en kæmpe pude, som er god at sidde op ad, og i stedet for at købe dyrt pudevår kommer der en gammel dyne ind som fyld.

© Thomas Dahl

Ditte er rigtig glad for sin nye sofa, der tilgodeser lige præcis hende og kærestens behov:„Jeg er især vild med de ben, der er kommet på; det gør den til mere end blot en briks. Og så er den store pude god at sidde op ad,“ siger hun. Istedet for et kedeligt, lige ben giver det meget mere hygge og personlighed med et drejet kommodeben.