Giv dit rum nyt liv med denne nye tapettrend - tør du?

Blomstrede, mønstrede og ensfarvede tapeter. Der findes mange smukke slags, og nu er vi begyndt at se det blive brugt på en helt ny og effektfuld måde.

11. april 2020 af Laura Edlefsen Thurøe

I 2019 skrev vi om de malede lofter som en overset tendens med stor effekt.

Det sidste stykke tid er en ny, men lignende trend poppet op i feedet mange steder. 

Det er det tapetserede loft, og søger du på hashtagget #wallpaperedceiling, kan du finde massevis af eksempler på, hvordan det er gjort.

På den anerkendte italienske blog Italianbark har det tapetserede loft endda fået en plads på listen over det, der peges på, som en af de største trends i 20/21.

Et loft behøver ikke bare være hvidt

Loftet er som regel en overset spiller, når et rum skal indrettes og tit ender det med, at det står helt bart og hvidt. 

Faktisk kan et tapetseret loft være med til at give en helt speciel dybde til rummet, og ikke mindst et anderledes, sjovt og legende udtryk og få det til at emme af personlighed – på en helt anden måde end tapetserede eller malede vægge kan.

Det er en oplagt trend at prøve af i et mindre rum, hvor effekten bliver stor, men det til gengæld ikke er så omfattende at gøre om. 

Der findes tusindvis af smukke tapeter. Har du brug for inspiration til, hvilken tapet du skal gå efter? Vi har samlet de bedste tapetbrands og -butikker her.

Herunder finder du de flotteste eksempler på, hvordan den dramtastiske  tapettrend kan bruges, uanset om du drømmer om at tapetsere loftet i stuen, i badeværelset eller i børneværelset. 

PSSST tapetsering af loftet i børneværelset giver også dit barn noget spændende at kigge på, inden det skal sove.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...