Godt nyt til dig, som elsker H. Skjalm P.'s lækre design

Nu bliver der nemlig lanceret en webshop, så det er endnu nemmere at shoppe dine favoritdesigns direkte fra H. Skjalm P.'s egen hjemmeside.

© H. Skjalm P.

Ny, lækker webshop

H. Skjalm P. har siden 1950’erne været kendt for deres trendsættende design af boliginteriør, og nu lancerer virksomheden deres egen webshop, der gør det endnu nemmere at få fingre i H. Skjalm P.’s designs.

Alle deres produkter tager udgangspunkt i den oprindelige designfilosofi, som handler om innovativt, skandinavisk design i høj kvalitet til overkommelige priser - og netop det vil du kunne opleve på den nye webshop.

© H. Skjalm P.

For virksomhedens stifter, Hagbart Skjalm Petersen, var det altafgørende, at der var en rød tråd i produktudviklingen, og den filosofi er blevet videregivet til det nuværende designbrand. Hagbart Skjalm Petersen var selv nytænkende og havde en forkærlighed for smukke, nordiske farver og materialer.

© H. Skjalm P.

Ved hjælp af webshoppen er det nu nemt at få fat i de smukke produkter fra hele sortimentet. Oplev H. Skjalm P.’s spændende og historiske designunivers på den nye webshop her.

3 efterårsfavoritter fra H. Skjalm P.

Mørke farver er den hotteste trend i boligen i denne sæson. Brug de dunkle nuancer på tekstiler og accessories - og tilføj blanke elementer for at få et køligt, elegant efterårslook.

© H. Skjalm P.

Como skjuler, 269 kr.

© H. Skjalm P.

Kolja pudebetræk, 50 x 50 cm, 259 kr.

© H. Skjalm P.

Blank skål, 219 kr.