Hav dette trick i baghovedet næste gang du forelsker dig i noget nyt til boligen

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor andres hjem virker mere sammenhængende og gennemført, selvom I umiddelbart bruger de samme elementer?

Indretningstip

Så er svaret nok, at du har holdt dig lidt tilbage.

Fælles for mange af de hjem, der vækker opsigt og går lige i hjertekuglen er, at indretningen ofte er enten eller. Det, de bruger, bruger de til fulde – og hvad betyder det så?

I stedet for at sætte en mindre plante i vindueskarmen, så prøv med en stor på gulvet.

Når du vil male dit soveværelse, så overvej, om alle vægge skal have en tur og måske endda loftet frem for kun bagvæggen.

Eller mal også karmene, når du maler væggen.

Eller lav en hel skabsvæg i stedet for ”bare” at stille et klædeskab i soveværelset.

I stedet for et lille spejl i entreen, så vælg det største, du kan finde.

Kogt ned kan det siges sådan: Meget af ”noget” er godt.

Vælg de ting, du synes allerbedst om, og fremhæv dem ved at gå ”all-in” på lige netop det. Det giver generelt en god effekt og signalerer, at du også selv ved, hvad du laver i indretningen, og hvad du kan lide.

Du tør godt.

Sammenholdt med dette andet uvurderlige indretningstrick, som stylist Sidsel Zachariassen har delt med os, er du godt på vej.

Det store spejl giver den herligste wauweffekt i entrezonen her og opgraderer den med ét fra standard til mindeværdig. Find lignende hos Gubi, AYTM eller House Doctor.

I stedet for at stille en lille potteplante på badeværelset, så skab liv med en hel minijungle som her. Det er langt mere gennemført og "overbevisende".

Fremfor at hænge en enkelt hylde op, så gå efter en hel væg med rammehylder og hvis du tager den planken ud, så mal dem også i samme farve som væggen. Det får dine værker til at stråle!

Har du fået en vild idé, så tag den lige til grænsen, som her, hvor hele væggen er blevet til én stor tavle. Det har en dramatisk effekt, som er med til at gøre hele rummet til noget særligt. Uden den væg havde det ikke været det samme.

Det gælder også i forhold til unikating i din indretning. Sæt dem sammen flere og se, hvordan effekten mange dobles og giver et helt unikt og personligt udtryk.

Gør som 27.000 andre og få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis - tilmeld dig her