Her er de 10 mest mærkelige, men også smukke planter til hjemmet

Hvis dit hjem er fyldt med planter, der ser ens ud, skal du måske overveje at pifte indretningen op med en af disse 10 mærkelige, men utrolig smukke planter til hjemmet.

Indeplanter til hjemmet
© getty

Hoya Kerrii - en hjerteformet kaktus

Denne plante er også kendt med navnet Lykkehjerte. Det er en sød og romantisk mini plante med hjerteformet blad. Planten trives i sol og tåler udtørring, og er super nem at holde.

LÆS OGSÅ 16 smukke indendørs planter, der er nemme at holde

Nem og dekorativ Zig-zag Kaktus

Selv om denne smukke plante videnskabelig set hedder Selenicereus Anthonyanus, er den mere kendt med kælenavne, såsom Fishbone Kaktus eller Zig-zag Kaktus. Den har en relativ lav vedligeholdelse, og den producerer farverige lyserøde blomster, når den blomstrer.

Skør og sjov sukkulent fra Afrika

Denne plante hedder Trachyandra og ja, den eksisterer faktisk i virkeligheden. Planten kommer fra det østlige og sydlige Afrika, og er en del af sukkulentfamilien. Vi er vilde med den, og er sikre på at den vil vægge opsigt og pryde indretningen i hjemmet.

Smuk rose sukkulent

Denne plante hedder Greenovia Dodrentalis, men dens kaldenavn, kommer selvfølgelig fordi den tager form som en smuk rose. Sukkulenten er dog meget nemmere at holde end almindelige roser - alt hvad du skal gøre er at vande den, når toppen af ​​jorden ser tør ud.

Euphorbia Obesa - plante fra Sydafrika

Planten hedder på dansk Kuglevortemælk, men kaldes også Biskophue, Tennisbold og Parasolplan­te. Kuglevortemælk stammer fra Sydafrika, hvor den er fredet. Af og til udvikles små, kortstil­kede blomsterstande øverst på plan­ten.

Platycerium - perfekt til væggen i hjemmet

Pynt din væg med en smuk Hjortetakbregne. Planten har fået sit kaldenavn fra sine unikke blade, de er formet som et hjortegevir.

LÆS OGSÅ Sådan bruger du hængeplanter i dit hjem.

Usædvanlig spiralformet plante

Moraea Tortilis er kendt for sine usædvanlige og spiralformede blade. Planten kommer oprindeligt fra Namibia og Sydafrika, og er en hårdfør og tolerant plante. Da planten har en tendens til at spredes let, anbefales det at plante den i en krukke.

Den enestående Gentiana Urnula plante

Vi er vilde med denne smukke sukkulent, som ligner et kunstværk i sig selv med sine mange lag af blade. Som de fleste sukkulenter er planten nem at holde og kræver masser af lys.

Hængende mexicansk stenurt

Denne plante med det botaniske navn Sedum Morganianum vil uden tvivl pynte i hjemme med sine dekorative, hængende stængler. Stænglerne kan blive op til en meter lange og er derfor oplagt som hængeplante. Derudover kræver den minimum pasning for at trives.

Plante med skøre kødfulde blade

Haworthia Cooperi er en unik plante med rosetter af smukke kødfulde blade.

HÅNDPLUKKET TIL DIG