Her er det mest perfekte klædeskab

De fylder altid urimelig meget, og de kan ikke bruges til andet end opbevaring. Og dog! Designerne fra Metamorphic har tænkt ud af skabet og lavet et møbel som kan bruges til mere end bare tøj.

© Dennis Peterson

Det perfekte klædeskab

Den danske designer Nina Tolstrup har har lavet et skab, som på metamorfisk vis også kan fungere som en rumdeler - og det er en flot én af slagsen!

Skabet er lavet i en flot pastelfarve og har et indbygget stativ samt 10 skuffer i forskellige størrelser.

Mere opbevaringsplads

Idéen til skabet opstod da Nina Tolstrup kom tilbage til London efter et ophold i Stockholm, hvor hun indså, at der var behov for at gentænke måden, man bruger plads på.

"Det her koncept kom i stand som en løsning til at skabe mere opbevaringsplads og samtidig have en fleksibel rumdeler," fortæller hun.

"I stedet for at bygge vægge og dele rummet op permanent, så fandt vi ud af, at den her løsning med en fleksibel og ikke-permanent skærm at opdele rummet med, når der var behov, gav os en mulighed for at bruge vores rum på en optimal måder," siger partneren Jack Mama.

Flere fleksible møbler på vej

Tolstrups designstudio er desuden ved at udvikle yderligere versioner af skabet, som blandt andet skal kunne bruges i kontorbygninger og fungere som flytbare arbejdsstationer og opbevaringsenheder.

Det er ikke første gang Tolstrup leger med multifunktionalitet. Tilbage i 2010 designede hun et kabinet, som havde gemte rum bag en facade af træ.

LÆS OGSÅ Find opbevaring til din garderobe blandt 11 smukke skabe