Her er Instagrams 14 fineste badeværelser med sildebensfliser

Sildebensfliser er blevet ultra populære, når der skal indrettes badeværelse. Kig med og bliv inspireret af nogle af de flotteste eksempler.

Badeværelser med sildeben
© @ditteblog/@pernilleteisbaek

Man skal ikke kimse ad sildebensfliser, og hvis du virkelig vil gøre noget godt for dit badeværelse, så er denne løsning værd at overveje!

Ikke alene er sildeben et mønster, som virkelig har vundet indpas den seneste tid, men det skaber også en dejlig visuel dynamik i dit badeværelse.

Fliserne fås i et væld af flotte farver, og her får du en række bud på, hvordan sildebensfliserne kan være med til at gøre dit badeværelse fortryllende flot.

Badeværelsesoase

Sildebensfliser behøver ikke kun at være ensfarvede for at give et dit badeværelse et lækkert udtryk. Se her, hvordan fliser med struktur og mønster sammen med messingarmaturer og glasvægge forvandler badeværelserne til luksuriøse velværerum.

Sæt farve på tilværelsen!

Føler du dig modig? Skab liv i dit badeværelse med dejlige farver. Se bare her, hvordan lyserøde sildebensfliser tilfører rummet liv. Og så behøver det slet ikke at være så feminint, som det lyder. Skab cool kontraster med en industriel brusevæg eller sort armatur.

Mix og match

Det er fuldstændig oplagt at blande farver og materialer, som byder på et hav af forskellige, lækre udtryk til dit badeværelse. Se bare disse smukke og unikke badeværelser!

Stilrent og simpelt

Er du til et mere enkelt og roligt udtryk i dit værelse så se bare, hvor elegante og luksuriøse disse badeværelser ser ud. Når du vælger ensfarvede, dæmpede fliser, giver det luft til, at du kan beklæde endnu større overflader med det smukke mønster, uden det bliver rodet og overvældende.