Her er instagrams hotteste indretningsidéer, du skal nuppe til dit eget hjem

Trænger dit hjem til lidt X-factor, så prøv at gøre disse damer kunsten efter.

Instagram er en uudtømmelig brønd af fantastiske indretningsbilleder og -idéer. Nogle mere originale end andre.

Vi har samlet til bunke af nogle af de mest vovede og skønne af slagsen, som du kan overveje at lave din egen version af.

Væggen på væggen

Camilla Wikkes sjove idé udsprang af et problem hun havde i sin indretning. Hvad skulle der hænge på væggen i spisestuen? Til sidst endte hun med at hænge væggen på væggen, og vi er vilde med idéen!

Så har du en karakteristisk væg et sted, så sæt trumf på den som Camilla.

Fra have til kvist

Emilie har indrettet sin spisestue på så tilbagelænet vis som muligt og hængt en hængekøje op, som indbyder til daseri og hygge. En sjov måde at bringe en havefavorit ind i en storbylejlighed.

Spejl up your life

Har du et gammelt bord, du synes trænger til et løft, så overvej, om du kan udskifte bordpladen med et spejl i stedet ligesom Nanna. Effekten er fantastisk og giver lidt art deco-stemning til dit hjem.

TIP Det samme kan du også gøre på toppen af en kommode, eller hvis du laver en skohylde af fundablokke. Du kan få skåret et spejl på mål hos din lokale glarmester.

Stairway in heaven

I stedet for at fokusere al din indretningsenergi på at smukkeserer væggene med billeder, lamper eller plakater over din trappe, så giv trappen en tur med en sprælsk farve, som Hanni har gjort her. Væggene har fået en lysere nuance af pink og det er i det hele taget en gennemført og sjov løsning.