Her er løsningen til garderoben, der har for lidt plads

Måske er det slet ikke mere plads du har brug for, men noget helt andet.

Lyst indrettet værelse med sorte væglamper
© Kvik

Garderobe-problemer?

Med mindre man har et walk-in closet a la dét, som Carrie Bradshaw får af Big i parrets nye penthouse-lejlighed i Sex and the City, er mangel på garderobeplads et velkendt problem for de fleste. Måske er det ikke nødvendigvis pladsen, der er misundelsesværdig?

Overblik frem for plads

Overblik, struktur og orden i garderoben er langt mere vigtig end meget plads - en pointe som Kvik har bemærket. Derfor er integreret opbevaring, praktiske løsninger og fleksibilitet gennemgående temaer i det helt nye garderobekoncept, som Kvik lancerer i begyndelsen af det nye år.

Hvid skabe rundt om seng

Byg skabene rundt om sengen og skab orden i opbevaringen. Det du bruger mest kan du have i nederste skabe og gemme resten væk øverst.

© Kvik

Mulighed for personlig tilpasning

Elementerne kan passe ind overalt, hvilket giver uanede muligheder for at personliggøre garderoben. Skabene kan bygges rundt om sengen i soveværelset, integreres i entreen eller bruges til et cool køjemiljø i børneværelset. Alle skabes kan skæres til i individuelle mål og der kan vælges til og fra blandt mange praktiske løsninger.

Der kan frit sammensættes på kryds og tværs af de forskellige elementer og eksempelvis vælges mellem skydedøre eller hængsellåger, placeres spejle, fronter i farver, skuffer, kurve og hylder præcis dér, hvor det passer bedst ind til dit hjem. Og hvem har så brug for mere plads, når det er muligt at få så meget orden i garderoben?

Stort skab med sorte skydedøre

Det er muligt helt selv at vælge fronter, farver og materialer. Mix og match præcis efter dine behov.

© Kvik
Skab ved seng med hvide skydedøre

Skohylder, kurve, skuffer og bøjlestang kan sammensættes og placeres lige som man ønsker.

© Kvik

Garderoben kan købes i alle Kviks butikker fra februar 2017.