Her er Netflix-programmet, du skal se, hvis du elsker Den Store Bagedyst og indretning

Det her er alt, vi nogensinde har drømt om at binge!

© Getty Images

Og faktisk har vi allerede set det. Begge sæsoner. Og det er godt!

Rigtig godt!

Programmet forener amatører i en konkurrence, hvor de får lov at folde deres evner som indretningsdesignere ud. I stedet for kager, skal deltagerne trylle de fineste rum frem.

Programmet hedder "The Great Interior Design Challenge" og er produceret af britiske BBC Two. Du finder sæson 2 og 3 på Netflix - i alt 32 afsnit.

LÆS OGSÅ Her er de 17 bedste boligprogrammer, du skal binge

Forskellen på dansk og britisk

Programmet er britisk, og det er deltagere og dommere i sagens natur også.

Det betyder, at æstetikken og bedømmelsen af resultaterne nogle gange falder lidt ved siden af generel nordisk smag. Hvad vi måske vil vurdere som et fuldendt og stilrent soveværelse, synes dommerne er kedeligt, fordi de forventer lidt flere farver, end vi her til lands er vant til.

Men med det i mente, så er det en fest at følge med i, hvordan deltagerne griber boligejernes oplæg an og forsøger at skabe den perfekte stue, et legesygt børneværelse, stemningsfulde køkkener og soveværelser i Englands varierende arkitektur - lige fra husbåde og strandhytter til topmoderne lejligheder og historiske huse.

Nu håber vi bare på, at en dansk tv-kanal beslutter at købe formatet og producere programmet i en dansk version. Og det er ikke helt utænkeligt. Det skete trods alt med The Great British Bake Off - bedre kendt som Den Store Bagedyst her til lands!

Se traileren for programmets første sæson her: