High performance trådløse høretelefoner i et tjekket design

Kobl aHEAD høretelefonerne fra Kreafunk til din smartphone, tablet eller pc, og hør din yndlingsmusik – trådløst. Designet er stilfuldt og tjekket, og lyden er lækker.

8. oktober 2015 af Elisa Nadire Caeli

aHEAD høretelefonerne fra Kreafunk er skabt i et stilfuldt og enkelt design med en lækker soft coated overflade og bløde puder i indfarvet imiteret læder. Høretelefonerne kan indstilles ved hjælp af bøjler skabt i messing, som er et af tidens mest hotte materialer.

Høretelefonerne kobles trådløst op via bluetooth og har en afspilningstid på op til 14 timer på en opladning. De har indbygget mikrofon og betjenes nemt via et on ear kontrolpanel, der indeholder volumen, play, pause, skip track og besvar/afslut telefonopkald. Et USB til micro-USB-ladekabel medfølger.

Kreafunk har med høretelefonerne skabt den perfekte julegave til den kræsne musik- og designelsker, for stilen er gennemført hele vejen igennem – helt til indpakningen. aHEAD kommer i en solid trææske, hvor låget er stylet med en cool, simpel stregtegning. En stilfuld opbevaringspose i imiteret læder medfølger.

Du kan købe Kreafunk aHEAD høretelefonerne hos Designfund i støvet grøn, hvid, sort eller lyseblå.

 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...