Hjemmegjort kakkelkunst

Bolig Magasinets art directors, Stine og Tina, tipper om hvordan du hurtigt, nemt og billigt kan lave din egne kunstkakler.

Hvis du mangler lidt rå kunst til dine vægge, så kast dig ud i stencil på kakler. Det er nemt og billigt at gå til og du får et forskelligt resultat hver gang. IDE NR 1 AFTRYK AF BLADE

SÅDAN GØR DU:

  1. Du skal bruge en kakkel, et blad og en spraydåse. Her har vi brugt en cremefarvet badeværelseskakkel og en grå sprayfarve, men mulighederne er uendelige.
  2. Læg bladet på kaklen.
    3 Spray ovenfra til kaklen er dækket af maling. Obs! Spray i små stød, da du ellers risikerer at bladet flyver af.

IDE NR. 2 STENCIL AF CITAT

SÅDAN GØR DU:

  1. Du skal bruge et print af et citat, (brug gerne en tyk skrifttype, så er det nemmere at klippe bogstaverne ud), en kakkel, en spids saks eller en skalpel og en spraydåse.
  2. Klip bogstaverne forsigtigt ud.
  3. Læg printet på kaklen og hæft det evt. med lidt tape i kanterne, så det ikke rykker sig undervejs. Hold lidt igen med malingen da det hurtigt bliver noget splat.BONUSINFO: OPHÆNG

Hvis du vil hænge kaklerne op, kan du montere en ophængskrog på bagsiden med en klat lim. OBS: Lad det endelig tørre et par timer, inden du hænger dem op, ellers risikerer du, at de dratter ned.

TIP! Hvis du er vild med kakler så besøg arttiles.dk og se deres superlækre fliser.