Hurra for skæve detaljer!

Lur med behind the scenes, når redaktionschef Anja Hellberg løfter sløret for sin boliguge - og problematiske forhold til at skære ned på farver.

Sjove ideer til festbordet
Mandag aften var Bolig Magasinet sammen med Rosendahl vært ved et læserevent i Skuespilhuset, hvor kunstner Sofie Børsting, modechef Camille Berner og Bolig Magasinets stylist Camilla Høeg Gade øste ud af deres ideer til festborde. Vi kan afsløre, at spraymalede frugter, tapetbaner, kastanjedyr, udstoppede fugle og et virvar af forskellige blomster sagtens kan gøre din bordopdækning smuk. Her er det fra Sofie Børstings bord, hvor pærer og æbler agerede bordkort.

Unikt flisedesign De dygtige designere bag Arttiles har designet en serie unikke fliser, som kun forhandles på vores egen webshop, boligmagasinet.dk/shop, der åbner liiiige om lidt. Glæd jer til en masse designhit bare et par klik væk fra din stue.

Instagram, I love you @frkhansendk er en af de profiler på Instagram, hvor jeg jævnligt bliver inspireret til forskellige DIY-projekter. Som for eksempel disse fine ophæng lavet af træstykker, søpindsvin (kan købes på eBay), snor, ecolinefarver og gardinringe.

Genial hjørnehylde Jeg har været forelsket i denne hylde fra Hay, siden jeg så den første gang på Milano-messen i foråret. En cirkulær plade med et snit på midten, hvoraf den ene halvdel bukkes opad - såre simpelt, men alligevel totalt nytænkende. Fotograferet i Hay House på Nytorv i København.

Læs den før din nabo! Danmark har nogle fuldstændig fantastiske kunstnere, som du kan læse meget mere om i den nye kunstbog 'Danish Art Prints - Art Versus Design', som What We Do står bag. I bogen kan du også læse min uforbeholdne mening om print-trenden. Kan meget snart købes på boligmagasinet.dk/shop.

Farveleg Vi maler og flytter rundt konstant hjemme hos os på redaktionen. Hos mig selv har en væg i stuen netop fået farven 'Silver Cloud' fra Flüggers nye, historiske farvekort, som har nogle skønne, douce nuancer. Farven er smuk, men det er de 70 andre farver i min stue også … har helt klart et problem med udvælgelse (der jo desværre er lig med udelukkelse). Er det pænt? Forsvinder sofa og væg i ét? Hvis nej, hvilken farve skal væggen så være? Kritik ønskes på anjah@benjamin.dk - for hvis I har et godt bud på en anden farve, har jeg jo en oplagt grund til at male igen. Snart.