Hvis du bliver træt af din rispapirlampe, så prøv denne idé!

Er du træt af at se på din rispapirlampe? Så vent lige et øjeblik, inden du sender den videre i systemet. Vi har løsningen!

© Hay

Det er ikke kun som kronen på værket i spisestuen eller stuen, de silketynde rispapirlamper kommer til deres ret. De kan nemlig andet end at pynte og skærme for lyset.

Vi har spottet flere Instagrammere, som er begyndt at bruge deres rispapirlamper på en helt ny måde, og du kan hoppe med på bølgen og forlænge levetiden på din lampeskærm, selv når du ikke længere gider at have den hængende ned fra loftet.

Pil den ned, fold den sammen og hæng den op på væggen!

Vupti, er den forvandlet til et fint og anderledes indspark i din indretning!

Simone, der står bag profilen @polkenstudio, har valgt at hænge én stor skærm op i et hyggeligt hjørne. Den passer perfekt ind i hendes univers af naturlige materialer og farver.

Gør hende kunsten efter og hæng en af de større modeller op og lad den dominere væggen over dit yndlingsspot.

LÆS OGSÅ: Fra trend til klassiker: Her er 6 bud på den populære rispapirlampe

Du kan også gøre som Michelle Nielsen.

Asiatiske finurligheder er en af hendes forcer, som det ses på Instagramprofilen @stonemuse. Det er derfor ikke mærkeligt at rispapirlamper på væggen også har fundet vej til hendes indretning, der generelt er præget af en udtalt fascination af verdensdelen.

Hun rocker idéen ret fint ved at hænge flere op sammen eller inddrage en enkelt i en billedvæg. Det bryder med billedvæggens ellers hovedsagligt firkantede elementer på en skøn - og billig - måde.

Har du ikke en skærm på lager, kan du for bare 19 kroner få en i Ikea eller til en pris deromkring i dit lokale byggemarked.

God fornøjelse!