Hvordan ser Purple Rain-lilla egentlig ud?

Som en hyldest til musiklegenden Prince har farveproducenten Pantone udviklet en helt særlig lilla nuance, så du nu kan male Purple Rain derhjemme, hvis du er stor Prince fan!

© Wenn

En lilla hyldest

Den lilla farve og den musikalske legende Prince vil altid hænge uløseligt sammen. Men helt præcis hvilken lilla farve Purple Rain har, ved de færreste.

Som en hyldest til den legendariske Purple Rain-sanger Prince har farveproducenten Pantone i denne uge offentliggjort en ny lilla farve. Farven er inspireret af sangerens specialfremstillede Yamaha klaver, som han skulle have haft med på scenen på den tour, som desværre blev aflyst, da sangeren døde i april sidste år. Farven, som har fået navnet Love Symbol #2, er udviklet for at hylde sangerens enorme virke på musik, kunst, mode og kultur, fortalte Pantone ved lanceringen.

© Pantone

Den lilla farve blev første gang sat i forbindelse med Prince i 1984, hvor han spillede hovedrollen i filmen Purple Rain, som nok er mest kendt for soundtracket med den legendariske melodi af samme navn, Purple Rain.