© Leslie Williamson

Ilse Crawford satser på kork

Ikea er på banen med et nyt samarbejde med designer Ilse Crawford. Sinnerlig serien er på 30 items og det primære materiale er kork!

6. maj 2015 af Malene Helledie


Ilse Crawford har sit hovedsæde i London og er kendt for at skabe design, der underbygger menneskets adfærd og handlinger i hverdagen. Denne kollektion blander to forskellige trends anno 2015. Den botaniske trend og trenden med multimøbler der både fungerer inde og ude. Kork er et interessant materiale, da det både er langtidsholdbart, godt for akustikken og nemt at gøre rent.

SINNERLIG
Kollektionen består af 30 dele, med 3 hovedkategorier, der alle har et særligt item i fokus. Kategorierne er 'Arbejde' med 'trestle' bordet, 'Køkken' med et spisebord og 'Lounge' med en daybed i fokus.

IKEA og Ilse Crawford er enige om, at hjemmet er det vigtigste sted i verden, og de ønsker, at serien skal vække vores sanser og skabe en følelse af samhørighed med vores hjem.

Serien kommer i butikken til august, og der er derfor endnu ikke sat pris på, men IKEA sikrer, at det stadig vil være til 'Ikea priser'.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...