© boligmagasinet.dk

Indsamling med Muuto og Røde Kors

Saml ind med Muuto og Røde Kors den 6. oktober 2013 og få en CORKY vand-karaffel som tak

18. september 2013 af Redaktionen

De sidste år har designvirksomheden Muuto deltaget aktivt i indsamlingen af midler til kampen mod katastrofer. I år er Muuto ambassadør for ’Klub 100 mod katastrofer' og en række af Muuto’s ansatte vil derfor være med til at indsamle penge d. 6. oktober 2013 til Røde Kors' katastrofearbejde.

Hvis du kunne tænke dig at støtte den gode sag og samle penge ind med Muuto, belønner Muuto de første 50 personer, der tilmelder sig Muuto teamet, med en smuk CORKY vand-karaffel (vejl udsalgspris 299,- kr).

Vand er dyrebart, særligt for de mennesker som Røde Kors forsøger at hjælpe gennem deres katastrofearbejde. Vi skal sætte pris på vandets tilgængelighed i vores del af verdenen. Med CORKY, designet af Andreas Engesvik, kan vand, vin eller sågar mælk blive opbevaret på en smuk og praktisk måde i den enkle glas-karaffel.  

MUUTO er en skandinavisk designvirksomhed, der går sammen med nutidens førende skandinaviske designere for at skabe originale produkter med nye perspektiver. Resultatet er en innovativ samling af nordiske møbler, belysning og tilbehør til moderne interiør verden over.

TILMELD DIG MUUTO’S INDSAMLING HER

© boligmagasinet.dk

     

© boligmagasinet.dk

 

© boligmagasinet.dk

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...