Instagram går sort/hvid

Skab et sofistikeret og stilrent look med en indretning holdt i sorte og hvide toner. I denne uge har vi samlet de smukkeste eksempler på stilen hos vores brugere på Instagram.

27. december 2014 af Mette Seerup

Du kender det sikkert. Du står med favnen fuld af farvede puder og kan ikke beslutte dig for, hvilken du skal vælge. Når du efter lange overvejelser kommer hjem med en pude i grøn ærgres du, for den livlige nuancer klæder slet ikke din sofa. På redaktionen kan vi alle nikke genkendende til problemet, for ja, vi har alle været der.

Derfor har vi i denne uge valgt at kigge på tendensen, som aldrig går af mode, nemlig den klassiske sort og hvid indretning. Selvom vi på redaktionen er et par stykker, som er kendt for vores kærlighed til skrigende farvevalg, kan vi kun begejstres over det stilfulde og sofistikerede look, en ren sort og hvid indretning giver. Vi har samlet de smukkeste eksempler på stilen fra vores hashtag #boligmagasinet på Instagram. 

Husk at du altid kan dele dine billeder med os, hvis du bruger hashtagget #boligmagasinet. Følger du os ikke allerede på Instagram kan du finde os under boligmagasinetdk.  

 

A photo posted by _home_details_ (@_home_details_) on

 

A photo posted by mathilda (@elsasrum) on

 

A photo posted by Louise B. O. (@missobsen) on

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...