Instagram har talt: Blomsterspanden skal med hjem, næste gang du køber blomster

Vi har endnu engang spottet en ny tendens på Instagram. Denne gang kræver den et besøg hos din lokale blomsterhandler efter en helt særlig ting, hvis du vil være med på beatet. Til gengæld er mulighederne i brug ret alsidige.

Blomsterspand

Der dukker fra tid til anden tendenser op, som er i den mere overraskende kaliber.

Tidligere på året berettede vi fx (overrasket) om, hvordan diskokuglen finder vej ind i fleres hjem - og nu er vi klar med endnu en!

Denne gang skal vi rette blikket mod blomsterhandlerne: Nærmere bestemt blomsterspandene, som de afklippede stilke ofte står i.

De firkantede spande - i den udefinerbare farve - bruges normalt, når der handles med blomster til auktioner, og de er derfor ofte også fyldt med klisterrester, stregkoder og snavs.

Fra emballage til interiør

Men nu er flere begyndt at inddrage spandene som en del af indretningen derhjemme - og klisterresterne, og hvad der ellers følger med, er bare en del af charmen.

På Instagram har vi indtil videre stødt på eksempler, hvor blomsterspandene bliver brugt som potteskjuler, magasinholder og som vase til friske blomster.

Men flere på Bolig Magasinets redaktion bruger også spandene mere praktisk i form af skoopbevaring i entréen - og vi forestiller os, at de også vil være geniale til fx opbevaring af lejetøj på børneværelse, gavepapir på kontoret og meget andet.

Se bare de fine eksempler herunder - måske blomsterspanden også skal flytte ind hos dig?

Blomsterspand som opbevaring
© Thea Guldager Olesen
Blomsterspand som opbevaring
© Anna Løwe

Vil du gerne have fingrene i en blomsterspand, så læg vejen forbi din lokale blomsterhandler - der kan du nogle gange være heldig, at de vil sælge dig en til en overkommelig pris.

Alternativt kan blomsterspandene fx også købes her.

Og synes du, at der er lige lovlig mange klistermærker og snavs på din spand, kan du altid fjerne det værste med lidt knofedt.