Her er Instagrams 21 flottesteste soveværelser

Mange elementer går igen i soveværelset: Seng, natbord, sengelampe... Alligevel er det fælles for de fleste soveværelser, at de er fuldstændig forskellige! Se bare Instagrams flotteste soveværelser, som er værd at drømme om!

Farverige soveværelser
© @thislittlehouse / @idestrup

Vi kender det alle sammen - engang imellem er der bare ikke noget bedre end at snooze under dynen på de tidlige morgener. Sommetider kan man også høre sengen kalde efter en lang dag - og særligt højt, hvis dit soveværelse ligner en drøm! Og det kan man roligt sige, at disse smukke soveværelser fra Instagram gør.

Fantastiske og farverige soveværelser

Farver er og bliver en darling, som virkelig kan bringe fryd og energi til dit soveværelse. Mal eksempelvis dine vægge i skønne pasteller eller lad et farverigt stykke tøj hænge fremme. Uanset hvor meget (eller lidt) farve, du er til, kan du nemt få farver i dit soveværelse.

PSSST læs med her, hvis du vil have tips til, hvordan du kan forme dit rum med farver.

Back to nature

Du kender sikkert allerede den populære tendens, som handler om at omfavne naturen og bringe den med inden døre. Men i soveværelset kan den trend altså virkelig noget! Rolige jordfarver og skønne møbler i træ sætter den rette stemning, som lader dig puste ud og slappe af efter en lang dag.

TIP med elementer i flet giver du hurtigt rummet et moderne og naturligt touch.

Skønne velværerum

Disse soveværelser hvisker rolig atmosfære med enkle farvenuancer som i den grad inviterer til at koble af.

Du kan nemt skabe dit eget velværerum. Mal eksempelvis rummet i en mørk farve og hold detaljerne enkle eller indret med ens farvenuancer, som inviterer til ro og afslapning.

LÆS OGSÅ De fineste lamper til soveværelset.

Luksuriøs hotelstemning

Er du til luksuriøs hotelstemning så lad dig inspirere af disse nærmest majestætiske soveværelser.

Fælles for disse soveværelser er, at udtrykket er rent og skarpt, og så gør brugen af lamperne som statement pieces noget ved rummene, som får dem til at emme af modernitet.

Trænger dit eget soveværelse til en luksuriøs opgradering er rådet herfra at holde det simpelt, både når det gælder farver og nips.