Hjemme hos ugens Instagrammer @susliving
© @susliving

"Jeg vil skubbe til folks opfattelse af, hvad der kan lade sig gøre i indretningen"

Det er ofte køkkengulvet og Susans brug af materialer, der får kommentarer, når hun opdaterer sin instagramprofil. Her deler hun ud af inspiration og sit smukke, anderledes hjem.

9. maj 2018 af Tanja Heman

Et unikt hjem på Amager

Sildebensgulv lavet af gamle mursten. Det er, hvad du bliver mødt af, når du træder ind i Susans køkken. Resten af hjemmet er ligeledes fyldt med spændende materialesammensætninger og en helt unik stil. 

Susan bor på Amager i et 145 kvadratmeter hus sammen med sin mand og to skønne piger på henholdsvis to og et år, og til daglig læser hun 'Natural resource and environmental economics' på Københavns Universitet. 

På instagramprofilen @susliving deler hun billeder af sin meget personlige (og vanvittig seje) indretning samt livet med mand og småbørn.  

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad kendetegner din Instagramprofil, og hvad er tanken bag den?

Tanken bag min Instagram, er at inspirere andre til at tænke ud af boksen og flytte deres egne grænser i forhold til, hvad der er muligt indretningsmæssigt. Det gælder både de større elementer som eksempelvis et køkken, men også bare sammensætningerne på nipseniveau.

Der er ofte folk der skriver til mig, at jeg tager modige valg med indretningen - selvom det ikke føles modigt for mig, så håber jeg, at det inspirerer andre til at tage såkaldte modige valg og udfordre sig selv. Min anderledes indretning er nok også dét, der kendetegner min profil.

Ydermere er min profil ret personlig, og jeg deler ofte tanker som nogle nok ville have holdt for sig selv, så jeg synes også min profil har et sideformål med at åbne op, tilføje mere til Instagram end glansbilleder, bryde tabuer og lade folk kunne spejle sig i mine ord.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Jeg har sådan en god blanding af hjemmelavede møbler, gamle møbler og nye møbler, så min stil er et clash af tidsaldre, elementer og ikke mindst genbrug vs nyt. Jeg synes, vi er landet på sådan en meget rustik form for boheme.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Jeg bliver inspireret af alt. Den måde fliserne er lagt i en indkørsel, jeg tilfældigt går forbi. Ting, der er stillet ud til storskrald.. Men jeg bruger også Pinterest rigtig meget til at blive inspireret, samt Instagram og fysiske boligmagasiner.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Den meget, meget smukke reol på hjul fra House Doctor, der kan blive sådan lidt butiks eller pantry agtig, hvis man bruger den i køkkenet.

© @susliving

Hvad er dit bedste indretningstip på budget?

At lave sit eget plankebord måske? Egetræsplanker har så voldsomt meget karakter, de er mega flotte, nemme at lave og koster vel en tiendedel af, hvad et plankebord ellers koster.

Traller og æblekasser har hundrede anvendelsesmuligheder, masser af patina og sjæl og er en meget lille udskrivning fra pengepungen! Og i øvrigt planter, der også kan give et markant skift i udtrykket, og som også kan findes i meget billige udgaver.

PSST! Se hvordan du laver dit eget rustikke plankebord

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem?

Vores køkkengulv i sildebensmønster lavet af gamle mursten. De sten er blevet gravet frem fra byggeaffald, hentet adskillige forskellige steder i landet, renset i hænderne, skåret i 2200 skaller og lagt med kærlighed hver og én. Min mand og jeg har været sammen om det, og det blev sådan et fælles hjertebarn. Resultatet gør mig glad, hver evigt eneste dag.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning?

Nok dét med at gøre noget 'modigt'. Jeg sætter meget kontrastfyldte materialer og farver sammen, som mange vist ikke ville have troet kunne kombineres, og derfor får det også ofte folk til at kommentere, at de er overraskede over, hvor godt det fungerer sammen. Mit gulv er vist heller ikke kun min favorit, men også mange af mine følgeres.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen?

Vi har rent faktisk lige købt dét, jeg ellers ville have svaret her - det var en drøm at få vores karrygule veloursofa fra Bolia, som vi tillod os selv at lade gå i opfyldelse. 

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

At det skal stemme overens med hele indretningen. Jeg prøver at få en rød tråd igennem hele vores hjem, derfor skal farven ikke kun passe i det enkelte rum, men lade rummet være en del af helheden.

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvordan har din indretning ændret sig de seneste 5 år?

Den er blevet langt mere rustik, og hvid er nærmest blevet forvist…

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Når du ser tilbage, er der så noget, du tror, du aldrig nogensinde bliver træt af at have i indretningen?

Mursten! Og gamle bøger..

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme?

Nu kommer sommeren, og vi skal igang med de sidste haveprojekter og dermed også vores lille orangeri. 

Der står et lille lyserødt skur i haven omgivet af efeu, og det skal have skåret nogle huller og isat nogle gamle vinduer, så vi kan sidde derinde og nyde solens stråler, når det er for koldt at være udenfor. Det har jeg altid godt kunne tænke mig!

A post shared by Sus 🌿 (@susliving) on

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm?

@designed.by.sm (er ikke så lille endda, men hun har en fantastisk stil og meget smuk profil)

@hallengreen

@havregrynogsolsikker

@trine_simonsens

Få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis - tilmeld dig her 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste